Djangoanoniem (11) in

Geheugen

2 korte verhaaltjes.

ik heb 1 BOODSCHAP! OUDERS BETREK KINDEREN NIET BIJ DE RUZIES!
de kinderen hebben de nare dingen in hun geheugen ,
daarom moest ik ook emdr cusrsus hebben.

hoi kinderen
hebben jullie temaken gehad met een vecht scheiding of een normaale scheideing ? ik ben benieuwd wat jullie verhallen zijn groetjes djangoanoniem

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Myrthe
Myrthe
7 jaren geleden

Hey Djangoaniem,
Mijn ouders zijn al sinds 2010 gescheiden en ik ben ongeveer ander half jaar geleden verhuisd naar een ander dorp met mijn moeder. Sinds dien hebben mijn ouders erg veel ruzie ook over de allimentatie die mijn vader mijn moeder moet betalen… Dus er is een rechtzaak geweest gisteren. Gelukkig is alles nu weer een beetje rustig.
Groetjes Myrthe

Nicoline
Nicoline
7 jaren geleden

Beste Djangoanoniem,

Ik ben het helemaal met je eens. Ouders mogen kinderen niet bij hun ruzies betrekken. Ruzies moeten ze met z’n tweeën oplossen, hier hebben wij niks mee te maken. Heel vervelend dat jouw ouders dit niet gedaan hebben!
Groetjes Nicoline

Amélie
Amélie
7 jaren geleden

Beste Django, Wat naar voor je dat je ouders zo’n heftige ruzies hadden en dat jij er zo’n last van hebt! Ik ben het helemaal met je eens dat ouders de kinderen daarin niet moeten betrekken: dat is niet onze taak! Weet dat je niet alleen bent en dat je best over je gevoelens mag praten. Ik vind het zelf altijd fijn om af en toe mijn verhaal te doen bij mijn vrienden. Dan kan ik al mijn problemen bij ze kwijt en dat lucht op. Hopelijk heb jij ook een persoon bij wie je terecht kunt om te praten.… Lees verder »