anoniem (13 jaar) in

Geen zin meer

Ik had ruzie met mijn moeder omdat ik een vriendje had gisteren zei ze dat ik uit huis mag gaan en haar geen moeder meer mag noemen ik ging huilend naar bed en ik weet niet of ik nog zin heb om te leven het gaat niet alleen over dit maar nog veel meer wat er in me leven allemaal is gebeurd.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Femke
Femke
9 jaren geleden

Hoi anoniem, Echt rot om te lezen dat je het zo’n heftige ruzie hebt gehad met je moeder. Het is inmiddels al een paar dagen geleden, dus ik hoop dat het ondertussen een beetje beter gaat tussen jullie. Ondanks dat je al zoveel hebt meegemaakt: deze hele situatie maakt je uiteindelijk een super sterk mens. Als jij jezelf over een paar jaar zou zien, dan ben je een sterke en onafhankelijke vrouw met ontzettend veel dingen om van te genieten. Dan kun je met trots zeggen dat je je er doorheen hebt geslagen :). Zoals Nichal zegt: droog je tranen… Lees verder »

Nichal Joosse
Nichal Joosse
9 jaren geleden

Goedenavond Anoniem, Vervelend om te horen dat je ruzie hebt met je moeder 🙁 En ik begrijp je heel goed dat het moeilijk is dat je moeder zo reageert omdat je een vriendje hebt, maar heb je er al goed over gepraat met haar? Vaak is het zo bij moeders dat ze zoiets niet leuk vinden als het stiekem gebeurt (ik spreek uit ervaring, heb ooit ook stiekem een vriendinnetje gehad en dat pas later verteld aan haar). Haar reactie is natuurlijk ontzettend gemeen, maar vaak werkt het om eventjes niks tegen haar te zeggen en op een later moment… Lees verder »