Anoniemiee (12) in

Geen zin in contact

hey daar….!
ik heb de laatste tijd best last van mijn gescheidde ouders en door mijn gescheidde ouders wil ik eigenlijk weinig mensen nog zien…ik stoot mijn moeder af, mijn vader en zijn vriendin zeggen tegen mij dat ik niet meer naar de kerk hoef en mijn moeder zit daar heel erg mee lijkt mij zo….ik stoot sommige mensen waar ik van houd ook af….ik heb gewoon geen zin meer in contact met mensen…maar ik vind het juist leuk om met mensen te zijn enzo…dit was mijn kant van het verhaal voor diegene die dit leest jij bent sterk en jij slaat je heir wel doorheen!!!

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Samantha
Samantha
7 jaren geleden

Hoi Anoniemie, Wat dapper dat jij hier je verhaal deelt! Dankjewel daarvoor 🙂 Het is ondertussen al even geleden dat jij je verhaal deelde. Ik ben benieuwd hoe het nu met je gaat? Ik hoop dat je je al wat beter voelt 🙂 Wat lastig dat je dingen doet die je eigenlijk niet wil, maar toch ook wel. Je schrijft dat je mensen afstoot maar dat je ook graag met mensen bent. Het klinkt een beetje dubbel allemaal, dat lijkt me erg lastig. Weet je waarom je dat doet, mensen afstoten? Dat kan allemaal verschillende reden hebben natuurlijk. Het zou… Lees verder »

Mehtab
Mehtab
7 jaren geleden

Lieve Anoniemie, Bedankt voor je bericht en wat sluit je je berichtje mooi af. Bedankt daarvoor. Ik denk dat jij ook heel sterk bent. 🙂 Maar misschien is het toch wel goed om je niet helemaal af te zonderen van de mensen om je heen, omdat je jezelf dan ook heel eenzaam kunt voelen. Ik heb dat ook heel vaak gedaan als kind, omdat ik niemand wilde zien en spreken. Ik leefde zo een beetje op mijn kamer. Achteraf gezin, denk ik dat het beter zou zijn geweest als ik me niet helemaal had afgezonderd van de mensen om me… Lees verder »