Anoniem (0 jaar) in

Geen voordelen

Hoi mijn ouders zijn twee jaar geleden gescheiden maar heb er nog steeds geen voordelen van gezien mijn moeder heeft onderhand al een nieuwe (k***) vriend en ze is een alcolisht drinkt ong. Elke woensdag 10 bier in de avond en na haar werk 4 help wat moet ik doen

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Noa
Noa
7 jaren geleden

Hoi Anoniem, Bedankt voor je berichtje! Als ik het goed begrijp zijn er twee belangrijke dingen die je dwarszitten: de nieuwe vriend van je moeder en haar drinkgedrag. Wat vervelend dat je het niet goed kunt vinden met de nieuwe vriend van je moeder. Heb je dat al wel eens tegen haar durven vertellen? Misschien zijn er specifieke dingen waarom je het niet met hem kunt vinden, zoals dat hij vaak (onterecht) boos wordt of onaardige dingen zegt. En wat doet het met je? Het kan goed zijn om deze dingen uit te spreken of op te schrijven in een… Lees verder »

Sanne
Sanne
7 jaren geleden

Hoi, Zo hé, dat klinkt ontzettend lastig. Goed dat je hierover een berichtje plaatst. Zo te horen voel je je bij je vader veiliger dan bij je moeder, misschien kan je eens goed met hem gaan praten. Hij zal alles doen om je te helpen. Je moeders gedrag is super vervelend voor jou, en het is niet de bedoeling dat jij eronder lijdt! Je vader kan je misschien helpen om met je moeder te gaan praten. Als je je rot voelt om dit soort dingen, helpt het mij altijd heel erg om een liedje te luisteren of te gaan tekenen.… Lees verder »