Kan geen keuze maken

ik heb gescheiden ouders en ik kan geen keuze maken waar ik moet gaan en waarneer ik naar wie moet gaan? help!

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Luc
Luc
7 jaren geleden

Beste Door, Wat super dat je een berichtje achterlaat op het forum. Ik snap dat je het moeilijk vindt. Ik vond het zelf ook heel moeilijk om die keuze te maken. Mijn eerste tip voor jou is een lijstje maken met de voor en nadelen. Als je voor jezelf duidelijk hebt wat de pluspunten en de minpunten zijn maakt het de keuze misschien wat makkelijker. Misschien heb je bij de een vrienden, of je broer en je zus zijn bij 1 van de 2 ouders. Wat je natuurlijk niet moet vergeten is dat welke keuze je ook maakt je niks… Lees verder »

Robin
Robin
7 jaren geleden

Hoi Door! Wat goed dat je deze vraag stelt. Wat lijkt het me lastig als je niet goed weet wanneer je waar naar toe moet gaan. Kan je dit met je ouders overleggen? Misschien dat jullie samen tot een mooi schema kunnen komen, en dat jullie je allemaal fijn voelen bij het schema. Het is vooral heel erg belangrijk dat je je er fijn bij voelt. Natuurlijk heb jij er niet voor gekozen dat je ouders gingen scheiden, dus het is belangrijk dat er goed naar jou geluisterd wordt. Ga eens met je vader en/of moeder om de tafel zitten,… Lees verder »

Samantha
Samantha
7 jaren geleden

Hallo lieve stellen van deze vraag! Wat goed dat je je vraag hier op het forum stelt! Dankjewel daarvoor 🙂 Je schrijft dat je moeite hebt met kiezen wanneer je waarheen gaat. Ik herken dit probleem heel erg, ik heb hier vroeger ook veel moeite mee gehad. Vind je het moeilijk omdat je zelf niet goed weet bij wie je wil zijn of ben je bang dat je een van je ouders kwetst? Ik had vooral veel moeite met kiezen omdat ik niet tussen mijn ouders wilde kiezen, ik wilde niet dat mijn moeder dacht dat ik liever bij mijn… Lees verder »