Anoniem (14 jaar) in

Geen contact

Mijn vader heeft, dankzij mijn stiefmoeder geen contact meer met de familie, zelfs niet met zijn ouders. Heeft iemand anders dit ook?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
pim
pim
7 jaren geleden

Beste, Dit kan heel raar lijken, maar soms hebben mensen even tijd voor zichzelf nodig. Soms zijn er dan mensen die helemaal geen bekende meer om zich heen willen voor een periode. Tijdens deze periode dat een paar maanden maar, ook een paar jaar kan zijn, kunnen mensen tot rust komen. Het kan beste zou zijn dat ze daarna weer de banden met de familie en vrienden op gaan pakken, hier hebben ze soms wel hulp bij nodig. Dit kan pas als ze hier open voor staan. Maak je niet te veel zorgen en veel dingen kosten veel tijd. Praat… Lees verder »

Minouk
Minouk
7 jaren geleden

Lief meisje, Wat vervelend dat jouw vader geen contact meer heeft met de familie, waaronder zijn ouders. Zelf is dit bij mij niet het geval, maar het roept bij mij wel veel vragen op. Hoe weet je dat hij geen contact meer heeft met de familie. Ik hoop namelijk niet dat de familie dit bij jou neerlegt. Jij hoeft hier niet over in te zitten want het is niet jouw taak om ervoor te zorgen dat je vader contact heeft met de familie! Ik hoop dat iedereen jou er zo veel mogelijk buiten laat! Het is niet jouw taak! Liefs,… Lees verder »