laura (16 jaar) in

Geen contact

mn ouders zijn al best lang gescheiden, en ik woon sinds een paar jaar bij mn vader, en heb sindsdien ook geen contact meer met mn moeder. maar die bemoeit zich wel met dingen als school, gezondheid enz. maar ik wil dat niet meer, maar zij heeft nog wel ouderlijk gezag. is er een manier om haar geen informatie van mij op school meer te geven?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Femke
Femke
9 jaren geleden

Hoi Laura, Vervelend om te lezen dat je geen contact meer hebt met je moeder. Je vertelt dat je liever niet hebt dat ze op de hoogte wordt gehouden van jou (op school). Je kunt inderdaad het beste die website van Evi even raadplegen. Ook zou ik je graag willen adviseren om met iemand te overleggen over dit onderwerp, omdat het niet niks is om je moeder daar vandaan te houden en te zorgen dat ze ook echt niets meer over je te zeggen. Dus misschien heb je een leraar om te praten? Of een psycholoog of zoiets… Ik kan… Lees verder »

Evi
Evi
9 jaren geleden

Hoi Laura,

Wat rot dat je geen contact meer hebt met je moeder.

Zolang je moeder ouderlijk gezag heeft, heeft zij volgens mij wel recht om te weten hoe het met jou gaat, school en gezondheid etc.

Om echt goede informatie te vinden zou ik als ik jou was een een kijkje nemen op http://www.kinderrechtswinkel.nl
Ik denk dat zij jou daar heel goed kunnen helpen bij al je vragen rondom dit onderwerp.

Succes!

Liefs Evi