lizz (18 jaar) in

Ga a.u.b. niet stoken

Beste ouders,

Mijn ouders zijn vorige jaar gescheiden, dit was een vervelende perioden want ik zat ook met mijn examens net na dat ze het bekent hebben gemaakt.

Nu ben ik officieel 15 dagen in de maand bij mijn vader en 15 bij mijn moeder. Als we bij mijn vader zijn gaat het vaak mis tussen mij en mijn vader, als we bij mijn vader zijn dan is het heel anders dan dat we bij mijn moeder zijn.
Als we bij mijn moeder zijn dan wordt er veel gezegd over mijn vader en dat zorgt ervoor dat ik zelf het idee heb dat mijn moeder wilt dat wij een kant gaan kiezen over een tijdje. Ik weet dat mijn moeder het er heel moeilijk mee heeft. Maar als ik bij mijn moeder ben dan wordt er veel verteld over mijn vader en zijn vriendin en over hoe de situatie daar is.

Wat ik wil zeggen is,
Ik weet dat de omgang van de ene ouder met de ander heel lastig is. Maar ga a.u.b. niet stoken daarmee bedoel ik, ga niet tegen je kinderen zeggen van:” ja maar je vader/moeder doet dit of dat en misschien moet je dit of dat” doe dat niet dat is als kind zijnde (nu spreek ik voor mezelf) heel vervelend. praat ook niet in het bijzijn van uw kind over de andere ouder en of hem/haar nieuwe leven met of zonder partner. Dit maakt het voor uw kind(eren) heel lastig. Ik zie hoe dat er hier aan toe gaat bij mijn zusje en dat is niet prettig om te zien en mee te maken. 😉

Groetjes,
Lizz

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Anne
Anne
7 jaren geleden

Hallo Lizz,

Wat een mooi verhaal.
Hier kunnen nog veel ouders iets van opsteken.

Ik wens je veel liefs,
Anne

Rianne
Rianne
7 jaren geleden

Hoi Lizz,
Dat heb je als goede tip aan ouders onder woorden gebracht! ik ben het helemaal met je eens.. niets is zo vervelend dan wanneer je ouders over elkaar praten.

de liefde voor elkaar is over, maar je hebt altijd nog samen de kinderen en om liefde te kunnen geven is de basis: elkaar niet afvallen. het is rot als je er tussen staat!

succes en liefs,
Rianne