Juliëtte (15 jaar) in

Frustraties

hey,
Ik ben Juliëtte en mijn ouders zijn nu zo’n 2 jaar gescheiden.
Mijn vader woont in schotland (zijn thuisland) en ik woon eigenlijk altijd bij mijn moeder. De relatie tussen mij en mijn moeder is erg slecht en ik wil daar graag verandering in brengen, aangezien ik wel veel van haar hou. Omdat ik zo weinig bij mijn vader ben zorg ik ervoor dat ik daar geen ruzie maak. Bij mam is dat een ander verhaal.. Ze drijft mij naar mijn gevoel helemaal naar het uiterste en dan kan ik gewoon niet meer stoppen met boos zijn. Het liefst zou ik mijn vader meer zien zodat ik daar ook een deel van mijn frustraties kwijt kan.Ik heb gelukkig wel vrienden die me er doorheen proberen te helpen, maar die kunnen het probleem tussen mij en mijn moeder niet oplossen..
ik hoop dat jullie mij kunnen helpen.
groetjes juliette

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Anne
Anne
7 jaren geleden

Hallo Juliette,

Bedankt voor je bericht.

Ik snap dat je wat gefrustreerd bent. Ik raad aan om hierover in gesprek te gaan met een persoon die je vertrouwt. Dat lucht vaak op en deze persoon kan je ook tips geven en vooral een fijn gevoel geven.

Ik wens je veel liefs,
Anne

Mehtab
Mehtab
7 jaren geleden

Lieve Juliëtte, Bedankt voor je bericht op ons forum! Het is ook heel erg frustrerend als je ouders uit elkaar gaan, omdat ouders het zelf ook drukker krijgen.. Misschien heeft je moeder het ook druk met haar eigen gevoelens en gedachten, waardoor zij niet altijd rekening kan houden met jou. Hierdoor kun je heel snel gefrustreerd raken.. Ik begrijp dat heel erg goed, omdat ik ook snel gefrustreerd kon raken als kind, omdat ik dacht dat mijn moeder mij niet begreep en mij naar het uiterste dreef.. Maar nu ik daarop terugkijk, begrijp ik dat zij ook gewoon verdrietig was… Lees verder »

Anneloes
Anneloes
7 jaren geleden

Hoi Juliette!

Goed dat je een berichtje stuurt. Het is heel logisch dat je je frustraties wilt uiten. Het is fijn dat je dit ook gewoon bij je moeder kunt doen. Je geeft aan dat je moeder soms de frustraties veroorzaakt? Misschien kan je hier eens met je moeder over praten, zodat zij hier meer rekening mee kan houden. Wanneer je vertelt wat je hier aangeeft, moet ze dat wel begrijpen 🙂

Groetjes,

Anneloes