Sneewwitje (9 jaar) in

Fijner bij mijn moeder

Hoi ik ben Sneewwitje
Mijn vader zegt altijd dat ik vaker bij hem moet zijn maar ik voel me fijner en veiliger bij mijn moeder ik voel mij fijner bij mijn moeder omdat mijn stiefmoeder niet aardig tegen mij doet maar hoe moet ik tegen mijn vader zeggen dat ik me fijner voel bij mijn moeder

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Anoniempje
Anoniempje
8 jaren geleden

hi sneeuwwitte

misschien moet je tegen je vader zeggen dat zijn nieuwe vriendin niet aardig voor je is, misschien doet hij er wat aan, maar ik kan ook begrijpen dat je dat niet durft.
ps. doe dat als die vriendin van je vader er niet is
heel erg veel sterkte nog.
groetjes anoniempje

M.
M.
8 jaren geleden

Hey Sneeuwwitje, Ik heb juist het omgekeerde van jouw situatie. Misschien kan je afspreken dat je wat minder komt, en dat je dan alleen met je vader iets gaat doen. Dit versterkt ook de band met je vader. Dan voel je je misschien wel iets veiliger. Als je alleen met je vader bent, kan je ook voorzichtig proberen uit te leggen dat je je niet fijn voelt bij je stiefmoeder. Dat deed ik vroeger ook bij mijn vader. Meestal snapte hij het wel en ging hij iets met me samen doen. Je kan ook voorstellen aan je stiefmoeder of ze… Lees verder »

Frederike
Frederike
8 jaren geleden

hoi sneeuwwitje,
wat een lastige situatie, misschien kan je aangeven dat je voor nu even liever bij je moeder blijft maar misschien is het een idee dat je soms bij je vader gaat eten of even langs gaat.
ik wens je heel veel sterkte
liefs frederike.