Eva (9) in

Fantasie

Dag allemaal, ik heb fantasie die heel vervelend is. Sinds mijn papa en mama uit elkaar zijn heb ik er last van dat ik bijvoorbeeld bij het uitdelen van snoepjes denk dat de snoepjes elkaar gaan missen. Zijn er meer kinderen die dit ook hebben? Als er kinderen zijn die het ook hebben en die een oplossing hebben, dan zou ik dat graag willen weten.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Amélie
Amélie
7 jaren geleden

Lieve Eva, Wat goed dat je hier je probleem aan ons vertelt. Ik zie dat je sinds de scheiding ideeën hebt over dingen die eerst niet zo waren. Wat zou kunnen helpen op zo’n moment is om jezelf er even aan te herinneren dat het bijvoorbeeld maar snoepjes zijn, en dat ze het niet zo erg vinden. Ik denk dat je deze ‘fantasieën” hebt doordat je zelf diep van binnen je niet fijn voelt door de scheiding. Dat je de scheiding van je ouders terug ziet in andere dingen. Het lijkt alsof je de scheiding nog niet hebt verwerkt, en… Lees verder »

Roos
Roos
7 jaren geleden

Lieve Eva dit had ik ook een tijd hoe ik hier af ben gekomen is door te denk ze komen weer bij elkaar komen door dat je het en en het komt er ook weer uit dan gaat het het riool in en komthet weer bij elkaar