T (13 jaar) in

Ex-schoonfamilie

Mijn vader is nog steeds vaak bij mijn moeders ouders, dus zijn ex-schoonfamilie maar mijn moeder gaat er helemaal paranoia over doen. Mijn vader heeft alleen zijn moeder nog en die is best moeilijk en woont ver weg.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Luc
Luc
7 jaren geleden

Beste T, Bedankt voor je berichtje op het forum. Ik kan heel goed begrijpen dat dit lastig voor je is. Het is heel vervelend als je ouders ruzie maken en dat wil je natuurlijk niet. Ik heb dit probleem zelf ook een tijdje gehad. Mijn moeder is na de scheiding redelijk vaak naar mijn opa gegaan en mijn vader vond dit in het begin heel raar. Na een tijdje hield het op en was alles weer normaal. Probeer er eens met je ouders erover te praten. Als jij aangeeft dat jij het vervelend vindt zullen jouw ouders het vast wel… Lees verder »

Lynn
Lynn
8 jaren geleden

Hoi T, Fijn dat we je mogen helpen bij deze situatie! Ik kan me voorstellen dat het heel moeilijk is voor je. Je wilt niet dat je ouders ruzie hebben. Ook denk ik dat je het veel fijner zou vinden als je vader gewoon bij je oma langs mag komen als hij dat wilt zonder dat je moeder daar heel boos over wordt. Ik snap heel goed dat je niet blij bent met de situatie. Bij mij is vroeger hetzelfde gebeurd. Toen mijn ouders uit elkaar gingen, bleef mijn vader ook op bezoek gaan bij de moeder van mijn moeder.… Lees verder »