Vera (17) in

Erg veranderd

hallo mijn naam is vera.
mijn ouders zijn net een half jaar gescheiden maar sindsdien zijn ze allebij erg verandert. mijn vader is aardiger en opener dankzij mijn stiefmoeder trewijl mijn moeder nu alles gaat controleren wat ik doe. en als ik uiga dan wacht ze tot ik thuis ben of appt ze dat ik gelijk naar huis moet komen omdat zei wilt slapen. ik wordt echt gek. en met haar valt niet echt te praten want ze werkt 4 dagen in de week en dan als ze vrij is is ze bezig met mijn broertje of is ze naar haar vriendinnen.

de familie van mijn vader is tegen mijn moeder en de familie van mijn moeder is tegen mijn vader. ze zeggen allerlei dingen achter hun rug om waar ik bij zit terwijl ze zeiden dat ze niets naars willen zeggen of doen bij elkaar.
help wat moet ik doen????

groetjes vera

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Kelly
Kelly
7 jaren geleden

Hoi Vera, Ik kan me wel een beetje herkennen in jouw verhaar. Toen mijn ouders gingen scheiden veranderde vooral mijn moeder heel erg. Ze werd opener, extraverter, ging dingen doen die ze voorheen nooit deed. Het leek wel alsof ik een andere moeder had! Het voelde ook een beetje alsof ik mijn moeder niet meer goed kende en kon dat niet goed vergelijken met hoe ze eerst was. Dat heeft mij flink wat moeite gekost om te accepteren. Ook heb ik daar ruzie over gehad met mijn moeder. Het enige advies wat ik je hierin kan geven is zeggen dat… Lees verder »

Samantha
Samantha
7 jaren geleden

Hoi lieve Vera, Dankjewel voor het stellen van je vraag hier op het forum! 🙂 Ik kan me heel goed voorstellen dat jij niet goed weet wat je moet doen als je ouders zo achter elkaars rug om over elkaar praten. Het is voor jou helemaal niet fijn om dat aan te moeten horen en je ouders zouden dit dan ook niet moeten doen. Dit mag jij ook best tegen je ouders zeggen. Jij mag best tegen je ouders zeggen dat het prima is dat ze niet meer van elkaar houden, maar dat jij wel van allebei houdt en dat… Lees verder »

Kim
Kim
7 jaren geleden

Hey Vera! Ik ben Kim en ik ben 20 jaar oud, toen mijn ouders gingen scheiden was ik 12 jaar oud. Het verhaal wat je hebt geschreven komt heel dicht in de buurt met dat van mij! Mijn ouders zijn ook erg veranderd na de scheiding. Wat betreft je moeder, ik wil het niet goed praten, maar probeer je een voorstelling te maken van wat je moeder op dit moment door maakt.. Ze is net gescheiden van haar man, en nu zijn haar kinderen ook gedeeltelijk bij haar weg omdat die ook bij hun vader willen zijn.. Dat geeft haar… Lees verder »