Sam (12 jaar) in

Erg vaak verdrietig

Hallo, mijn naam is Sam en ik heb een vraag.. Mijn ouders wonen niet meer bij elkaar, en ik zie mijn moeder erg vaak verdrietig.. Hoe gaan jullie hier mee om??

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Anoniem (meisje)
Anoniem (meisje)
8 jaren geleden

Hallo sam,
Het is niet leuk om je moeder verdrietig te zien. Ik heb er ervaring mee ik heb het ook heel lang mee gemaakt. Ik ben bij haar op bed gaan zitten en heb er over gepraat en dat doet wonderen. Misschien werkt dat ook bij jou moeder om er over te praten of ga iets gezellig met zijn tweeën doen.

Groepjes Anoniem (meisje)

pim
pim
8 jaren geleden

Beste Sam, Wat is dat vervelend he, als je mensen verdrietig ziet. Wat ik zou doen dan is naar hem of haar toe gaan en vragen wat er aan de hand is. Zo kan je samen erover praten, en misschien komt er dan wel een oplossing. Dat hoeft niet soms is er over praten ook al genoeg. Mijn ouders zijn ook gescheiden en soms ongelukkig, dat hoort nou eenmaal bij het leven. Maar als je nooit verdrietig ben, dan kan je het ook nooit waarderen als je blij bent. Soms moet je al je emoties er gewoon even uit gooien,… Lees verder »

Aron
Aron
8 jaren geleden

Hallo Sam, Wat vervelend voor je dat jouw ouders zijn gescheiden en dat je jouw moeder vaak verdrietig ziet. Ik heb zelf ook gescheiden ouders en ik heb ook wel eens meegemaakt dat mijn moeder erg verdrietig was. Ik heb toen altijd gevraagd wat er aan de hand was. Het is best moeilijk om dit te vragen, maar het kan voor jullie allebei wel helpen. Misschien is het voor jouw moeder moeilijk om te vertellen, maar misschien vertelt ze er ook wel heel gemakkelijk over. Je zou kunnen kijken of je iets voor haar kunt doen of haar kunt troosten.… Lees verder »