Charlie (8) in

Heb er moeite mee

Mijn ouders zijn gescheiden en daar heb ik soms nog moeite mee.
Ik heb ook driftbuien. Zondag wel 2! Dat heb ik soms.
Ik heb veel steun aan wodan, mijn konijn en aan mijn knuffels vooral aan grote beer!
Toen mijn ouders gingen scheiden snapte ik het niet maar was ik wel verdrietig.
Met mama ging ik op villa pinedo kijken.
Dat vind ik fijn. Ik heb nu ook een dagboek

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Milou
Milou
7 jaren geleden

Hoi Charlie! Wat goed dat je een berichtje schrijft op het forum. Fijn om te lezen dat je samen met je moeder op deze site ging kijken. Ik hoop dat je er veel aan hebt! Ik begrijp heel goed dat je verdrietig was toen je ouders uit elkaar gingen, dat is ook helemaal niet leuk. Het is ook zeker niet gek dat je er soms nog moeite mee hebt. Gelukkig lees ik dat je ook veel steun hebt aan je konijn en je knuffels. Ik wil je een compliment geven voor alle goede tips en oplossingen die jij zelf al… Lees verder »

Pim
Pim
7 jaren geleden

Beste Charlie,

Snap dat je soms moeite hebt met feit dat je ouders zijn gescheiden. Dat je driftbuien heb is heel normaal. Probeer dan als je zo iets voelt aan komen , rust te vinden bij je knuffels of je konijn. Hou je dagboek goed bij en schrijf er alles in wat je wil! Probeer goed te praten met je ouders en geef goed aan wat je wil !

Veel succes !

Groetjes,

Pim

Anouk
Anouk
7 jaren geleden

Hallo Charlie, Wat knap dat je samen met je mama hier bij villa pinedo een kijk je hebt genomen en je verhaal met ons deelt! He wat vervelend van je driftbuien maar vaak wel een beetje begrijpelijk door alle gevoelens die je hebt weet je soms gewoon even niet wat je moet voelen. Heel fijn dat je zo veel steun hebt aan wodan! Had ik ook altijd aan ons hondje en mijn grote beer. Die nam ik ook altijd mee, of bij pap of mee bij mam hij was er altijd voor me. Hopelijk helpt je dagboek met alles op… Lees verder »