Jay (12) in

En mijn boeken dan

Mijn ouders zijn al 6 jaar gescheiden. en ik zit nu Een jaar op de middelbare en ik weet niet wat ik met me boeken aan moet.
ik heb Ongeveer
12 boeken en ik gebruik een programma magister daar kan ik mijn rooster zien
De vraag:wat moet
ik met mijn boeken aan ?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Rosalee
Rosalee
7 jaren geleden

Hoi Jay! Als je bij mij op school gescheiden ouders hebt kan je een extra boekenpakket aanvragen zodat je niet elke keer al je boeken mee hoeft te verhuizen! Ik maak hier zelf ook gebruik van en vind dit super handig! Je moet dan alleen niet je schriften vergeten, maar ik zou het zeker even na vragen bij je school! (Mijn mentor wist zelf niet dat dit kon dus ik zou het wel eerst aan je mentor vragen en als die van niets weet het aan iemand van het boekenfonds van jou school vragen die kunnen je vast helpen) 🙂… Lees verder »

Lisa
Lisa
7 jaren geleden

hoi Jay,
wat vervelend dat je ouders gescheiden zijn en jij moet slepen met je boeken! Heeft jouw middelbare school ook kluisjes waar je ze in kan doen? Op school ben je namelijk elke dag, zo hoef je ze alleen maar voor één dag mee te nemen naar huis.

Pien
Pien
7 jaren geleden

Doe je boeken in een grote tas zo kun je hem makkelijk elke keer meenemen

Milou
Milou
7 jaren geleden

Hoi Jay! Wat goed dat je je vraag stelt op het forum! Lastig is dat hè! Je wil niet iedere keer alle boeken mee naar school en weer naar huis nemen. Ik moest daar ook erg aan wennen. Ik had mijn boeken graag thuis, zodat ik zeker wist dat ik altijd mijn spullen had voor het huiswerk. Maar iedere keer mee nemen was geen optie. Later zag ik dat klasgenootjes al hun boeken op school hadden staan in hun kluisje. Dat vond ik zelf een hele fijne oplossing. Als ik een boek nodig had nam ik dat mee naar huis… Lees verder »