Serena (10) in

Elke keer discussie

hoi
ik heb het de laatste tijd heel moeilijk, want mijn ouders hebben elke keer als ik naar mijn moeder of vader ga lange en stomme discussies .
WAT MOET IK DOEN !!!!!!!!!!!!!!!!!11

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Chassidy
Chassidy
7 jaren geleden

Hallo ik ben Chassidy ik heb gescheiden ouder en een ieritante stiefvader en mijn zus woont niet meer bij mij omdat mijn stiefvader en mijn moeder en zus ruzie hadden wat moet ik doen

Eva
Eva
7 jaren geleden

Beste Serena,

Ik snap dat het erg vervelend is, dat jouw ouders steeds in discussie gaan als jij wordt opgehaald/gebracht. Heb je het al eens tegen jouw ouders gezegd, wat je daarvan vind? Misschien hebben ze het niet in de gaten dat jij dat zo aantrekt. De volgende keer als jouw ouders weer in discussie gaan, kan je vragen of ze dit op een ander moment kunnen doen, waar jij dan niet bij bent.

Veel succes!

Groetjes,
Eva

Mehtab
Mehtab
7 jaren geleden

Lieve Serena, Bedankt voor je berichtje en wat een vervelende situatie. Als kind vond ik het ook erg vervelend als mijn ouders hele lange discussies hadden die eigenlijk nergens om gingen. Mijn tip is om je vooral buiten de ruzies van je ouders te houden. Misschien is het ook goed om naar een andere ruimte te lopen, wanneer je ouders weer een discussie hebben. Op die manier hoef je er niets van mee te krijgen en is het makkelijker om jezelf buiten de ruzies van je ouders te houden. Een andere tip is om op een rustig moment om aan… Lees verder »