Daniel (10 jaar) in

Eigen mening

Ik vind het niet normaal dat mijn moeder me bij mijn vader weg houdt. Ze zegt ook dat ze liever wil dat ik bij een pleeggezin ga wonen dan bij mijn vader.En het enige wat ik nu eigenlijk wil is bij mijn vader wonen.en het boeit me helemaal niks dat ik pas mijn mening vanaf 12 jaar mag bij de rechter mag leggen.Iedereen heeft een eigen mening! En mijn mening is dat ik bij mijn vader wil wonen!

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

7 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Daniël
Daniël
9 jaren geleden

Nou eigenlijk wil mijn moeder niet eens praten over de hoeveelheid dat we bij onze vader zijn. En ze wilde zelf scheiden omdat het geld op was , dus ik denk niet dat ze geschrokken is.

Jill
Jill
9 jaren geleden

hallo Daniël, wat ontzettend vervelend dat jou moeder dit doet! ik begrijp hieruit dat je moeilijk kunt praten met je moeder hierover. je moeder is vast, net zoals jij waarschijnlijk, geschrokken dat ze zijn gescheiden. zij heeft waarschijnlijk ook meningen over je vader, maar jij hoort niet onder haar meningen te lijden en het is heel goed dat je jou eigen mening wilt tonen! misschien kun je kijken of je op school of bij de huisarts een vertrouwenspersoon kunt vinden! ik hoop dat jou moeder onder ogen komt dat het niet zo voor jou werkt! misschien kun je alsnog zelf… Lees verder »

Isabel
Isabel
9 jaren geleden

Hoi Daniel, Hartstikke goed dat jij uitkomt voor je mening! Ik snap heel goed dat het niet leuk is dat je moeder je bij je vader weghoudt, terwijl je het liefst bij hem bent. De website die Lotte noemt heeft veel verstand van de rechten van jongeren onder de 21 jaar, ik hoop dat zij jou kunnen helpen. Misschien heb je een oom of tante bij wie jij je veilig voelt en met wie je fijn kunt praten? Dan zou je aan hen kunnen uitleggen waar je mee zit en zouden zij je misschien kunnen helpen om met je vader… Lees verder »

Daniel
Daniel
9 jaren geleden

bedankt

Lotte
Lotte
9 jaren geleden

Hallo Daniel,

Het is inderdaad heel vervelend dat je moeder je weghoudt bij je vader. Mijn moeder vond het ook nooit leuk dat ik naar mijn vader toe ging. Ik vind ook dat je je mening zou moeten kunnen uiten. Vertel je wel eens aan je mama of papa dat je liever bij je papa wilt wonen?
Wat je misschien zou kunnen doen is naar deze website gaan: http://www.kinderrechtswinkel.nl/

Misschien kunnen zij je helpen.
Je zou ook eens met een vertrouwenspersoon op school kunnen praten over hoe je je voelt.

Liefs,
Lotte

Daniel
Daniel
9 jaren geleden

eindelijk, iemand die me begrijpt.

Tim
Tim
9 jaren geleden

hoi Daniël.

ik snap je wel dat zie je wel vaker bij scheidingen dat moeder niet wilt dat je bij je vader gaat wonen

succes