Amber (10) in

Eerste keer

Hallo liefe mensen

Mijn vader en stief moeder gaan schijden maar dit is de eerste schijding die ik mee maak als ik een beetje verstandig ben dus ik weet niet hoe ik er mee om moet gaan plz help

Groetje Amber

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Amélie
Amélie
7 jaren geleden

Lieve Amber, Wat goed dat je hierheen komt met je vraag. Ik lees dat je vader gaat scheiden van je stiefmoeder. Als je jonger bent dan is een scheiding wat minder moeilijk, omdat je het je niet zo goed herrinert en het misschien ook niet zo goed begrijpt. Maar nu ben je ouder en zit je met veel vragen en zorgen, dat begrijp ik helemaal! Er kan veel veranderen door een scheiding. Je moet altijd even wennen, maar dat is ook het goede nieuws: het went vanzelf!! Ik vond het in het begin ook heel lastig, maar nu vind ik… Lees verder »

Samantha
Samantha
7 jaren geleden

Hoi lieve Amber, Wat knap dat je hier op het forum je vraagt durft te stellen! Dankjewel daarvoor 🙂 Je vraagt hoe je om moet gaan met de scheiding van je ouders. Het is natuurlijk nooit leuk wanneer je ouders gaan scheiden en het hoeft ook niet makkelijk te zijn. Er verandert vaak veel in je leven wanneer je ouders gaan scheiden. Het allerbelangrijkste is dat jij zorgt dat je je zo fijn mogelijk voelt. Mij heeft het heel erg geholpen door goed te praten met mijn ouders maar ook met andere mensen over alles wat ik voel. Het helpt… Lees verder »