Anoniem (13 jaar) in

Eerst geheim

mijn ouders zijn gescheiden en ik heb het eerst geheim gehouden voor mijn ouders dat ik er mee zat en ze waren zo blij dat ik er niet zo veel moeiten mee had maar dat heb ik wel en nauw durf ik niet meer naar mijn ouders te gaan. en mijn moeder heeft een nieuwe vriend en die heeft ook 2 kinderen van 12 mijn moeder is ook heel veel bij hun en een van die kinderen komt bi mij op school en mijn vadder heeft het plotseling supper druk maar ik weet niet wat ik moet doen!

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Lynn
Lynn
8 jaren geleden

Hoi, Bedankt voor je berichtje op ons forum! Ik kan me voorstellen dat het nu heel lastig voor je is om het tegen je ouders te vertellen. Vooral omdat ze er zo blij mee waren dat alles goed ging met je. Daarom lijkt het nu extra lastig om eerlijk te zijn. Het is voor mij natuurlijk heel makkelijk om te zeggen, maar het is belangrijk dat je toch eerlijk bent tegen je ouders. Hoe moeilijk het ook is, ik denk dat je je er uiteindelijk beter door gaat voelen. Het is namelijk helemaal niet gek dat je er nu veel… Lees verder »

pim
pim
8 jaren geleden

Beste, Soms wil je graag dingen laten zien over jezelf dat je het wel aan kan, maar dan zul je later vaak zien dat het mis gaat. Dat is heel lastig , maar het is altijd weer recht te zetten. Het is misschien handig je ouders het te vertellen op een manier dat je zegt dat je er eerst inderdaad niet zo mee zat, maar dat het met de weken, maanden wel is toegenomen. En nu dus een tijdje later zit je er dus wel mee. Probeer dit wel aan je ouders te vertellen! Doe dit op een rustig moment… Lees verder »