een meisje (18 jaar) in

Eerst contact met hem

Hallo allemaal,
ik ben een meisje die net 18 jaar geworden is en mijn afkomst is Litouws.
ik ga hier mijn verhaal met jullie delen over mijn leven want ik ben ten einde raad en ik weet niet meer zo goed wat ik moet doen.
Mijn moeder heeft een ziekte dat heet Manisch depressief, dit heeft zij al toen ze 16 was ze heeft dan ook vaak dingen geprobeerd om een einde aan haar leven te maken. toen mijn moeder erachter kwam dat zij zwanger was, is zij weggerend van huis toen zat zij in een cafe en kwam zij iemand tegen uit Nederland, zij heeft tegen hem verteld wat er aan de hand was en vervolgens heeft hij aan haar aangeboden om mee te gaan naar Nederland en dat is dus ook wat zij heeft gedaan ze was des tijds 20/21 jaar dat ze zwanger was van mij en met die meneer mee ging naar Nederland. en in die tijd was het nog sovjet-unie dus het was moeilijk om in Nederland te komen maar het was wel gelukt, toen ik geboren werd in Nederland heeft mijn moeder mijn achternaam verandert in die van die meneer die haar heeft mee genomen dit heeft zij gedaan zodat wij in Nederland konden blijven (althans dat is wat mij werd verteld) , deze meneer was en is een hele goeie vriend van mijn moeder en ik zie hem als mijn soort van vader. maar wat er was gebeurd is mijn opa en oma hadden de buitenlandse politie ingeschakeld voor mijn moeder omdat ze dachten dat het een ontvoering was maar nadat mijn moeder en die meneer met de politie had gepraat was alles goed. mijn oma en opa wisten pas dat mijn moeder zwanger was op de dag zelf dat ik werd geboren dus zij waren pis nijdig in die tijd maar nu is alles goed ik heb contact met mijn famillie ik ga elke zomer een maand lang naar Litouwen all vanaf ik geboren was, alleen mij zit een ding dwars mijn echte vader , ik snap niet echt hoe alles tussen hem en mijn moeder is gelopen, ze hadden wel een relatie maar ik krijg daar nooit wat van te horen want mijn moeder heeft vaak paniekaanvallen en is dan zwaar depressief maar ik kan haar gewoon echt niet lastig vallen met deze vragen ik vraag het wel soms en dan gewoon op een manier waardoor zij niet depressief ervan word, maar oke ik heb mijn vader best vaak gezien tot ongeveer mijn 9e 10e daarna heeft mijn moeder contact met hem afgebroken want ik heb een broer en een zus die niet weten van mijn bestaan en hij wilt het ze ook niet vertellen ik weet al hun namen achternamen en heb mijn broer en zus ook gevonden op facebook en ik wil ze vaak een berichtje sturen maar ik weet gewoon niet hoe want ik wil niet de relatie tussen mijn vader en hun verpesten. mijn vraag aan jullie is dus hoe moet ik contact opnemen met mijn vader? hij heeft geen facebook helemaal niks en ik weet alleen zijn naam en achternaam maar ik kan gewoon echt niks vinden behalve zijn kinderen maar het liefste wil ik eerst contact met hem opzoeken en daarna die van mijn half broer en zus, zouden jullie mij tips kunnen geven op wat ik nu moet doen want ik ben echt ten einde raad . dankjullie wel dat jullie mijn verhaal hebben gelezen groetjes !

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

1 Reactie
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Isa
Isa
7 jaren geleden

Hey meisje, Goed dat je je verhaal hebt opgeschreven, was zeker al een hele opluchting. Vervelend dat je moeder zo depressief is. Misschien komt dat wel door de relatie met jouw vader. Je kan dit wel vragen aan jouw opa en oma. Ik zou het inderdaad niet aan je moeder vragen als ze er zo verdrietig van wordt. Behalve als je echt contact met hem gaat opnemen. Het makkelijkst is wel om eerst je half broer en half zus te contacten. Die vinden het vast ook heel leuk met een extra zusje erbij. Je klinkt alles behalve egoïstisch. Maar het… Lees verder »