Beau (0 jaar) in

Een zoen

Mijn ouders zijn gescheiden sins ik 9 was. Ik heb de broertje en een zusje (10) een tweeling. Mijn moeder is inmiddels al 2 jaar getrouwd met mijn stiefvader. Die heeft een dochter D. Mijn vader heeft sins 2 jaar een nieuwe relatie met A heeft 2 dochters M (21) en N (16) en een zoon M (18). Uit al mijn (stief) broers en zussen hen ik het meeste lol met A’s zoon M. Klink misschien raar maar ja. Iedereen zegt tegen mij; als jij ouder was geweest dan….. Op een dag kom ik zijn kamer in. En we hadden weer lol. Toen viel ik op zijn bed en hij pakte me beet en gebruikte me als knuffel en als kussen. Hij begon me door me haren te kriebelen. Hij keek me aan en gaf me zo een zoen op me mond. Ik draaide me zo snel mogelijk om en ik ging weer liggen. Het gebeurde weer ik kreeg weer een zoen op me mond van hem. En ik draaide me zo snel als ik maar kon om en viel in slaap in mijn kleding die ik die dag aan had. Toen ik wakker werd heb ik het in mijn dagboek geschreven en aan mijn stiefmoeder laten lezen. En die heeft met hem gesproken. Ik werd er later ook bij gehaald. Hij zei dat hij het niet meer wist maar eigenlijk geloof ik daar helemaal niks van. Als ik alleen met hem ben ben ik soms best bang dat het weer gebeurd. Wat kan ik doen om niet meer bang te zijn??

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Sophie
Sophie
7 jaren geleden

Hoi Beau, Wat knap dat je dit durft te delen en advies vraagt. Blijf dat ook vooral doen! Wat goed ook dat je het meteen aan je stiefmoeder hebt verteld, ik heb het idee dat zij het wel goed heeft aangepakt. Misschien kan je haar ook vertellen dat je je soms bang en ongemakkelijk voelt bij M. Wie weet snapt ze dat ook wel heel goed en kunnen jullie samen iets bedenken om dat gevoel minder te maken. In de tussentijd is het misschien handig om wat afstand te nemen van M als dat beter voelt. Maar het is ook… Lees verder »

Meike
Meike
7 jaren geleden

Hoi Beau, Wat dapper dat je om hier om hulp durft te vragen! Ik snap goed dat je je niet prettig voelt als je met M alleen bent en dat je bang bent dat het weer gebeurd. Misschien kan je er eens met je vader over praten? Of met iemand anders die je vertrouwd? Het is al enorm goed dat je er met je stiefmoeder over gepraat hebt maar het lijkt me ook goed om er met iemand over te praten die er los van staat. Daarnaast is het misschien goed om voorlopig te zorgen dat je niet alleen bent… Lees verder »