Een paar vragen

hoi ik doe mee aan de scheidkrant.
het is een krant en en ik schrijf er een stukje in.
maar ik heb een paar vragen.
– Hoe lang bestaat Villa Pinedo.
– Hoe was jouw ervaring als kind.
– Hoe was je op het idee gekomen om dit te starten
– Ben je zelf gescheiden?

vriendelijke groet Nina

3
Reacties

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
JeliciaLotteMarsha Pinedo Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Jelicia

Hoi Nina, Wat tof dat je meedoet aan de scheidkrant, echt een heel goed idee zeg! Heb jij zelf ook gescheiden ouders dat je hieraan mee doet:)? Mijn ouders zijn twee keer gescheiden, toen ik 7 was en daarna nog een keer toen ik 8 was. Wat ik altijd het moeilijkste vond was dat mijn ouders nooit meer met elkaar spraken. Als mijn vader ons op kwam halen bleef hij bijvoorbeeld in de auto zitten en kreeg mijn moeder veel stress, Ook bij bijvoorbeeld de schoolmusical enzo waren niet allebei mijn ouders, omdat ze niet met elkaar in de zaal… Lees verder »

Lotte

Hoi Nina,

Wat cool, een Scheidkrant. Super leuk dat je een berichtje gaat schrijven hiervoor! En je hebt ook al antwoord van Marsha gekregen zie ik, tof. Stiekem ben ik super benieuwd naar je stukje en had het me heel leuk geleken om die Scheidkrant te lezen! Ik wens je in ieder geval veel succes met schrijven. Als je nog vragen hebt weet je ons te vinden hè?

Liefs,
Lotte

Marsha Pinedo

Hi Nina, wat leuk dat je een stukje gaat schrijven voor de Scheidkrant (leuke naam trouwens haha). Stichting Villa Pinedo is opgericht in 2011 dus bestaat ruim 8 jaar. Mijn ouders gingen uit elkaar toen ik 2,5 jaar oud was. Zij spraken niet met elkaar dus dat maakte alles heel ingewikkeld Ik woonde eerst bij mijn moeder en ben toen ik 8 jaar bij mijn vader en stiefmoeder gaan wonen. Veel veranderingen bij elkaar. Het mooie is dat ik al deze ervaring nu heel goed kan gebruiken voor de Villa Pinedo. Ik ben ook kindertherapeut geworden omdat ik graag kinderen… Lees verder »