Ella (9 jaar) in

Een nieuwe vriend

Hallo,
sinds kort heeft mijn moeder een nieuwe vriend. Mijn vader heeft geen vriendin. Ik heb de nieuwe vriend van mijn moeder 1 keer gezien, maar ik heb toch moeite om hem te om met hem te praten. Heeft iemand tips???
Liefs Ella

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Isa
Isa
7 jaren geleden

Hey Ella, Een nieuw persoon in je leven is altijd lastig. Ook al is het een nieuwe leerling in je klas of een nieuwe leraar of iemand nieuw in je team. Met nieuwe mensen een band op bouwen is altijd moeilijk en een beetje onwennig. Je hebt hem nog maar 1 keer gezien, zoiets als een band opbouwen en kijken wat de ander leuk en grappig vind om over te praten duurt even. Raak nog niet in paniek! Is niet nodig. Jouw moeder moet hem leuk vinden, misschien kan je vragen wat zij leuk aan hem vindt. Dan kan je… Lees verder »

Minouk
Minouk
7 jaren geleden

Lieve Ella, In het begin vond ik het ook erg wennen toen mijn vader een nieuwe vriendin kreeg. Later kreeg ook mijn moeder een nieuwe vriend en ook hier had ik moeite mee. Zulke dingen hebben tijd nodig… Net als dat je waarschijnlijk in het begin moest wennen toen je ouders gingen scheiden. Als tip wil ik je mee geven: blijf erover praten. In dit geval kun je met je moeder over haar nieuwe vriend praten. Geef hierbij goed je grenzen aan. Ik vond het zelf fijn dat mijn ouders weer gelukkig waren, maar ik vond het bijvoorbeeld in het… Lees verder »