Anoniem (13 jaar) in

Een heel gedoe

Heey ik heb een probleem.
Me ouders zijn nu al bijna 1 jaar gescheiden en ik kan er echt niet mee omgaan de scheiding opzich was al een heel gedoe want ze hadden de hele tijd ruzie enzo en ze deden echt super raar tegen elkaar dat heeft veel gevolgen gehad vooral voor mijn en vooral voor school want ik ben dus 1 stroom omlaag gegaan toen en ik heb nu concentratie problemen.
En ik kan niet met me ouders praten want dan als ik over me vader praat tegen me moeder dan luisterd ze al meteen niet meer naar wat ik verder nog heb te zeggen en als ik tegen me vader over me moeder praat dan doet hij alsof hij luisterd maar als ik dan wat vraag dan krijg ik geen antwoord meer maar ik kan er dus echt niet mee omgaan en ik wil het ook helemaal niet snappen want het is Gwn niet eerlijk

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
anoniem
anoniem
7 jaren geleden

hoi anoniem, wat een moeilijke situatie zeg! ik kan me heel goed voorstellen dat je het er heel moeilijk mee hebt en dat je concentratie problemen door die situatie hebt gekregen. zoals veel hier al zeggen, ga naar een vertrouwenspersoon als je je echt niet goed voel. mijn ouders zijn ongeveer een half jaar geleden gescheiden. ik kan ze hier gewoon vragen over stellen, maar het is echt vervelend als dat niet kan. mijn moeder heeft me aangeboden om naar een jeugdpsycholoog te gaan als ik me niet fijn voelde bij de situatie. uiteindelijk zijn mijn ouders samen mee gegaan… Lees verder »

Anne
Anne
7 jaren geleden

Hallo,

Wat super vervelend voor je.
Door al die problemen kan echt veel achteruitgaan!

Misschien kun je het beste met een vriend of een andere vertrouwde persoon hierover praten. Misschien lucht dat op en heeft diegene ook tips voor je!

Ik wens je veel liefs,

Anne

Nadia
Nadia
7 jaren geleden

Hoi Anoniem, Wat goed van je dat je hulp durft te vragen op ons forum! Wat moet dat vervelend zijn geweest al die ruzies en dat je een stroom omlaag bent gegaan op school, zeg! Het is helemaal niet gek dat je nu door de scheiding van je ouders concentratie problemen hebt. Vervelend ook dat je het gevoel hebt dat je ouders helemaal niet naar je luisteren wanneer het gesprek over de andere ouder gaat. Heb je al eens aangegeven dat je hier de laatste tijd niet meer mee om kan gaan en het niet kan snappen? Misschien zijn je… Lees verder »