pien (11) in

Echt praten

ik wil niet naar mijn oude dorp terug maar mijn vader wil dat wel. en als ik er met hem over praat dan praat die ergens anders over. terwijl ik er serieus met hem er over wil praten. dat vind ik heel irritant. en als ik er met hem via Skype met hem over praat dan reageert hij niet en dat wil ik niet meer wat moet ik doen ??????? 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Emmeline
Emmeline
7 jaren geleden

Lieve Pien,

Bedankt voor je berichtje! Wat moeilijk dat je vader niet naar je wil luisteren. Heb je wel eens gevraagd waarom? Ken je andere volwassenen waarmee je kan praten? Die kunnen je helpen het tegen je vader te zeggen. Je kan het opschrijven, net als Pascalle zei, en aan je vader laten lezen. Heb je ook wel eens verteld hoe vervelend je het vindt als hij niet naar je luisterd?

Succes en sterkte!

Liefs Emmeline

Pascalle
Pascalle
7 jaren geleden

Lieve Pien, Wat moeilijk dat je vader niet wil luisteren naar je. Waarschijnlijk wil hij het niet horen omdat hij zelf graag terug wil. Misschien is het een idee om met je moeder of met iemand anders te praten? En dan kan diegene misschien beter met jouw vader praten. Anders kun je jouw verhaal eventueel ook in een brief schrijven en die brief geef je dan aan je vader zodat hij het wel moet lezen. Hopelijk heb je hier iets aan! En als het niet lukt, hoop ik dat je het toch wel naar je zin krijgt in je oude… Lees verder »