Zara (11 jaar) in

Echt niet leuk

Mijn ouders zijn zomervakantie 2015 gescheiden, mijn vader had al binnen 2 weken zijn nieuwe vriendin aan ons voorgesteld! dat is heel snel! Vorig weekend zouden we naar een camping gaan met mijn vader nieuwe vriendin en mijn broer en broertje, Het ging dus compleet anders!! we moesten met zijn vieren achterin. Dat mag niet en wilde niet, want we doen het vaker en het is gevaarlijk! mijn vader kwam me dus ophalen, en mijn (stief)zusje zat ook achterin, maar niemand wist het:(.
toen besloot ik om thuis te blijven, mijn moeder pakte mijn spullen uit de achterbak, maar mijn vader drukte de klep meteen weer dicht. Toen (trok) nam mijn moeder me een hand om naar binnen te gaan, trok mijn vader me aan mijn andere arm… ik vond het echt niet leuk, toen ben ik samen met mijn moeder thuis gebleven en de rest ging weg… ondanks al dit gedoe heb ik wel een leuk weekend gehad maar, ik zit soms nog te piekeren over dit avontuur… wat vinden jullie van mijn keuze?…

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Manou
Manou
8 jaren geleden

Lieve Demi,
Het is heel goed dat je voor jezelf bent opgekomen. Misschien is het een goed idee om eens alleen met je vader te praten en hem te vertellen wat je het moeilijk vind en wat je dwars zit.
Maar denk wel altijd eerst aan jezelf en wat jij wil. Dit hoeft een ander niet voor jou te beslissen!
Lieffs

Demi
Demi
8 jaren geleden

Ik vind dat je een goede keus hebt gemaakt ik heb het ook mee ge maakt en heb het zelfde gedaan