Anoniem (14 jaar) in

Niet echt gelukkig

Hee ik woon om de week bij mn vader maar ik vind het hellemaal niet meer leuk hier ik hou heel erg van mn vader maar hij woont samen met mijn stiefmoeder en alles is zo veranderd ik voel me nooit thuis of op mn gemak als ik hier ben want bij mijn Moeder gaat alles gewoon automatisch ik kom binnen en doe wat ik altijd doe maar bij mn vader weet ik nooit wat ik moet doen en er is altijd wel iets waar mijn stiefmoeder over zeurt en mijn vader is het altijd met haar eens ik hang teveel ik zit teveel boven ik spreek te weinig af blablabla maar ik durf er nooit wat over te zeggen en ik mis mn moeder altijd heel erg ik krijg veel.meer liefde bij Mn moeder en ik woon nu al twee jaar om de week bij mn vader (mn ouders zijn ook twee jaar gescheiden) maar ik wil dit echt niet meer ik bedoel we hebben noggeeneens mn verjaardag gevierd dit jaar bij mn vader ik werd toen nog geen eens een klein beetje boos ik zei alleen Oke en ik wil het echt kunnen vertellen maar ik.vind het zo moeilijk help me alsjeblieft ik ben echt niet gelukkig :’ -(

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

5 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Anoniem
Anoniem
9 jaren geleden

Hallo, ik weet presies je probleem ! Ik zit namelijk met presies het zelfde probleem. Ik ben om de week bij mijn vader en de andere week bij mijn moeder. En ik haat het bij mijn moeder ! En wil dus bij me vader wonen.
Ik weet goed wat je bedoeld en weet hoe je je voelt. Zelf weet ik ook niet wat ik moet doen. Ik wens je heel veen sterkte. Zou je misschien een berichtje willen plaatsen als je er iets mee hebt gedaan?
Groetjes 😉

Daphny
Daphny
9 jaren geleden

Je moet het er echt met iemand over hebben ik heb ook gescheiden ouders en ik heb er met een maatschappelijk werk van school over gepraat en dat werkte heel erg goed. Of met je moeder, je oma gewoon met iemand die je vertrouwt dat is mijn beste tip
Ik hoop dat ik je heb kunnen helpen.

Dara
Dara
9 jaren geleden

Dat klinkt niet echt als een prettige sfeer nee. Wel fijn dat je bij je moeder je wel prettig voelt, dan heb je als het ware een thuishaven. Ik snap ook dat je het lastig vind om het hierover met je vader te hebben, maar ik denk wel dat dat kan helpen. Vaak in zo’n situaties hebben ouders (en stiefouders) niet door dat ze het zo ongemakkelijk maken voor een kind. Dus wederzijds begrip kan misschien helpen om samen wel een balans en een betere sfeer te vinden. Natuurlijk weet ik niet zeker of dit helpt, het hangt er heel… Lees verder »

Aron
Aron
9 jaren geleden

Beste anoniem, Wat vervelend dat je je niet thuisvoelt bij jouw vader. Goed van je dat je hier om advies vraagt. Ik zou eens met jouw moeder gaan praten over de situatie, misschien kan jouw moeder je goed helpen hierbij. Geef aan bij jouw moeder waarom je je niet helemaal op je gemak voelt bij jouw vader en noem ook voorbeelden waardoor dat komt. Samen met jouw moeder kun je goed kijken hoe je dit het best kunt oplossen. Ik sluit mij ook bij het idee van Evi aan om een brief te schrijven aan jouw vader, als je dit… Lees verder »

Evi
Evi
9 jaren geleden

Hoi lieve anoniem, Wat een lastige situatie waar je in zit. Ik snap dat je het moeilijk vind om eerlijk te zijn tegen je vader. Als kind wil je je ouders niet kwetsen of teleurstellen. Toch is het belangrijk om te laten weten hoe jij je voelt. Alleen dan kan er iets veranderen. Je vader zal vast zijn best willen doen om jouw meer thuis te voelen bij hem. En kies jij ervoor om minder vaak naar je vader te gaan dan zal dit misschien even moeilijk voor hem zijn maar uiteindelijk heeft hij het beste met je voor. Heb… Lees verder »