Julia (11) in

Durf niet in het huis van mijn vader te slapen

mijn ouders zijn gescheiden maar mijn vader is dus uit huis maar ik durf niet bij papa te slapen want ik hoor de helen tijd geluiden
heeft iemand een tip

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

5 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Marylene
1 maand geleden

Haii Julia. Dit hadikin het begin van de scheiding ook. Bij mij was het probleem dat ik me gewoon niet thuis voelde. Heb je ooit iets van je eigen huis meegenomen iets van een knuffeltje? Dit hielp bij mij enorm!
Vast heel veel sterkte!

lize
1 maand geleden

ik zal een rustig muziekje op dat helpt mij

Janne
2 maanden geleden

Hee lieve Julia, Super dapper van je dat je je vraag stelt op het forum zeg! Je verteld dat je papa uit huis is maar je nu niet meer bij je papa durft te slapen omdat je allemaal geluiden hoort. Wat lastig voor je! Ik begrijp wat je verteld. Soms als ik op een nieuwe plek ga slapen vindt ik dat ook spannend omdat ik de plek nog niet zo goed ken, of, net als jij, geluiden hoor. Vaak helpt het mij om, voordat ik ga slapen, even iets fijns te doen waar ik rustig van wordt. Dat kan bijvoorbeeld… Lees verder »

Selena
2 maanden geleden

Ja ik zal gwn zeggen van wat het is.. Wanr het is echt niet leuk

Leen
2 maanden geleden

Hey Julia, Goed dat je een bericht schrijft op het forum! Wat vervelend dat je het niet goed durft om bij je papa te slapen. Als ik jouw berichtje zo lees, dan denk ik dat je wel graag bij hem zou willen slapen. Klopt dat? Ik vind het soms ook best wel spannend om ergens te slapen waar veel geluiden zijn of op een nieuwe plek in het algemeen. Het helpt mij om iets te hebben wat ik goed ken. Zo heb ik bijvoorbeeld een simpele versie van mijn knuffel nagemaakt. Ik vind het fijn om iets in mijn handen… Lees verder »