wrm besta ik? (13) in

Donkere gedachtes door thuissituatie

ik een moeilijke thuis situatie, maar dat weten mijn ouders eigenlijk niet. ik vind het wel lastig en daar door wil ik soms zelfmoord plegen wat kan ik er tegen doen??

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Sanne
6 maanden geleden

Lieve x,

Zoé heeft je al onwijs goede tips gegeven! Ik heb daar niks meer om op aan te vullen, maar ik wil je toch ook even een hart onder de riem steken! Je bent niet alleen en alles wat je voelt is helemaal oké!

Liefs,
Sanne

Zoé
6 maanden geleden

Lieve x, Ik leef met je mee in hoe moeilijk en zwaar jij het hebt. Jouw gevoelens mogen er zijn, ongeacht wat je thuissituatie is en de omstandigheden. Wat sterk dat jij je vraag hier stelt en durft te delen dat je sombere gedachten hebt. Dankjewel daarvoor ❤️ Ik kan heel goed begrijpen dat je zelfmoord gedachten hebt wanneer je in een moeilijke situatie zit. Ik kan mij ook voorstellen dat het heel eenzaam voelt. Daarom is het ook super belangrijk dat je dit deelt, en ik denk dat het ook zou kunnen helpen als je met je ouders deelt… Lees verder »

Megan
6 maanden geleden

Lieve jij, Bedankt voor jouw vraag op het forum en wat fijn dat je ons gevonden hebt! Je schrijft dat je een moeilijke thuissituatie hebt en hierdoor weleens denkt aan zelfmoord. Ik kan mij voorstellen dat dit een lastige situatie voor je is. Ik wil je laten weten dat je vraag goed is aangekomen en dat je niet alleen bent. Onze Buddy’s gaan hun best doen om jou zo snel mogelijk een luisterend oor te bieden en jou te steunen in deze situatie, maar voor nu wil ik jou alvast een aantal websites geven waar je in de tussentijd misschien… Lees verder »