(15) in

Doe aardig

Aan alle ouders. Als je kind iets belangrijks heeft en jullie moeten er allebei bij zijn zorg ervoor dat jullie voor een keer aardig tegen elkaar doen en ga bij elkaar zitten. Want het meest verschrikkelijke om te doen is als je ouders ver uit elkaar zitten en je moet bepalen naar wie je eerst gaat (dan denk je dat je ouders denken ‘oh ze kiest voor die’ en zo denken we echt niet). Zelf heb ik hier ook ervaring mee met bijvoorbeeld dansoptredens. Of mijn adviesgesprek in groep 8 zal ik ook nooit meer vergeten. Ik zat tussen mijn ouders in en er werd geen woord gesproken, je voelt de spanning tussen je ouders dan en dat is verschrikkelijk.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Danny
Danny
7 jaren geleden

Je hebt gelijk, ik herken het helemaal, als k iets voor je kan betekenen in een lastige tijd voor je mag je altijd contact met mij opnemen.

Milou
Milou
7 jaren geleden

Wat een mooi bericht met een belangrijke boodschap! Ik hoop heel erg dat zo veel mogelijk ouders jouw bericht zullen lezen en ze in gaan zien dat samen bij belangrijke momenten van hun kind zijn ontzettend belangrijk is en dat als zij dat niet doen zij het voor hun kind onnodig lastig maken. Wat goed van je dat je jouw ervaringen deelt op dit forum! Ik hoop dat de spanningen tussen jouw ouders wat minder zijn geworden. Mocht dat niet zomzijn, zou je er dan met ze over kunnen praten? Of laat ze dit mooie door jou geschreven bericht lezen!… Lees verder »

Robin
Robin
7 jaren geleden

Hoi Door!
Wat goed dat je alle ouders een tip geeft! Knap van je dat je jouw eigen negatieve ervaringen om kan zetten in iets positiefs en zo alle ouders tips kan geven! Het klinkt voor jou wel heel vervelend hoe het bij jou gelopen is, ik hoop dat je je er niet meer zo rot over voelt.
Dankjewel voor je mooie woorden!

Liefs Robin 🙂