Jennifer (16 jaar) in

Diep van binnen

Goedeavond,

mijn naam is jennifer en ik ben 16 jaar,
mijn situatie nu is niet zo fijn mijn ouders zitten in een scheiding en ik ben nu de dupe van omdat mijn vader vreemd is gegaan en hij doet mij en m’n moeder en m’n broer heel veel pijn met dit rare gedoe het lijkt alsof ik niets voor hem beteken.

Ik doe wel gewoon op school en met m’n vrienden maar diep van binnen kan ik wel huilen…

ik hoop dat jullie mij hiermee kunnen helpen

groetjes jennifer

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Bob
Bob
9 jaren geleden

Hallo Jennifer, Ik wil je alvast bedanken dat je je bericht hier hebt geplaats. Het is spijtig om te horen dat jij de dupe bent van je ouders hun scheiding. Het is zeker niet leuk om te weten dat je vader vreemdgegaan is. Je kan altijd je verhaal vertellen, want dat kan therapeutisch werken. Als je je verhaal deelt dan kan je verwachten dat er iemand anders is met wie je over je verhaal kan praten en je gevoelens kan uiten. Je kan je verhaal bijvoorbeeld delen met je vrienden waar je je veilig bij voelt. Hun kunnen je er… Lees verder »

Dara
Dara
9 jaren geleden

Lieve Jennifer, Ik denk dat het heel belangrijk is dat je die pijn niet aleen binnen in je laat. Zorg dat je iemand hebt om mee te praten, iemand die onpartijdig is in het conflict, iemand die voor jou gaat. Vrienden/vriendinnen of een vertrouwenspersoon of school. Dat laatstse kan ik je zeker aanraden, zo iemand kan er namelijk ook voor zorgen dat er geen onnodige conequenties zijn als je door je thuisituatie een keer geen huiswerk kan doen. Wat betreft je vader, je bent zijn dochter dus naturrlijk geeft hij om je. Meest waarschijnlijk heeft hij gewoon niet door hoe… Lees verder »