Olivier (11) in

Depressief

Mijn ouders zijn 4 jaar geleden gescheiden en in die 4 jaar is mij zo vaak boos op mij geweest dat ik nu depresief ben en ik weet niet meer wat ik moet doen

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Sterre
2 jaren geleden

Wat vervelend dat je somber voelt. Wat goed is als je je depressief voelt is om hulp te zoeken, je kan dit aangeven bij je ouders / juf of meester / een familielid die je vertrouwt. Dan kan je gesprekken krijgen bij een therapeut die met jou gaat kijken waar je last van hebt. Als je zo somber voelt kan je alles als negatief zien, je kan juist bijvoorbeeld een boekje bijhouden met dingen die wel goed gaan. En het is belangrijk om dingen te zoeken waar je blij van wordt, is er een sport / hobby wat je leuk… Lees verder »

Lotte
2 jaren geleden

Lieve Olivier, Wat vervelend om te horen dat je ouders vaak boos op je zijn en dat je je daardoor nu zo slecht voelt. Mijn zusje is ook depressief en zij vindt het net zoals je aangeeft heel lastig. Als je depressief bent vind je niks meer leuk en dat maakt het allemaal erg zwaar. Praat je er wel eens met iemand over? En heb je wel eens aan je ouders verteld dat je je zo slecht voelt? Heb je wel eens gehoord van een buddy? Kijk hier eens op: https://www.villapinedo.nl/informatie-over-buddy/ Je kunt je inschrijven voor een buddy (gratis) en… Lees verder »