Loekie (11 jaar) in

De verschillen zijn megagroot

Beste ouders,
Ik heb een belangrijke lange mededeling voor alle ouders die gescheiden zijn. Iedereen is welkom om dit bericht te lezen, en reacties te plaatsen. Er mag commentaar worden gevoerd, maar er hoeft niet gescheld te worden!!!!

1. Wie van de twee?
Is de vrouw of de man gescheiden? Dat is vaak verschillend, en het maakt ook niet uit wie van de twee, maar denk aan je kinderen! Zijn ze 3 of vier, dan hoef je dat niet te doen, zij begrijpen niet wat er dan gebeurt. Zijn ze boven de tien? Vraag of ze het er wel mee eens zijn dat je gaat scheiden, want vaak moet je het nog een keer proberen. Maar denkt iemand daaraan? Nee! De meeste ouders niet. Na mijn brief hoop ik van wel.

2.het contact met je ex- partner
Meestal na een scheiding verloopt het contact met je ex- partner minder vloeiend dan vroeger. Sommige mensen willen zelfs helemaal niks meer met elkaar te maken hebben. Anderen zijn de beste vrienden. De verschillen zijn megagroot. Veel ouders hebben geldproblemen na een scheiding. Omdat je vroeger twee keer zoveel geld had, heb je nu :2. En dan moet je ook nog meebetalen voor het nieuwe huis van je ex- partner.

Dan was dit het

Loekie

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Aron
Aron
7 jaren geleden

Hallo Loekie,

Bedankt voor jouw berichtje op ons forum.

Wat een wijze woorden! Ik vind het heel knap van je dat je al zo kunt vertellen over de scheiding! Ik hoop dat heel veel kinderen van gescheiden ouders iets kunnen met deze informatie.

Veel groetjes,
Aron

jonathan
jonathan
7 jaren geleden

Hoi Loekie,

Hele wijze woorden 😉
Hopelijk wordt het gelezen door ouders en zullen kinderen dit vertellen aan hun ouders.
Hou de moed erin en wees sterk

je kan het!!!

Groeten Jonathan