jasper (11 jaar) in

In de vakantie gelukkig wel

Mijn ouders zijn gescheiden van toen ik 3 maanden oud was. Ik woon nu bij mijn mama en ik ga om de 2 weken naar mijn papa. dat vindt ik niet zo leuk.:-( In de vakantie zie ik hem gelukkig wel nog veel. Mijn mama en papa maken soms nog ruzie en dat vindt ik niet zo leuk. Het voordeel is dan weer dat als je jarig bent of het een andere feestdag is je een dubbel feest krijgt en dubbel cadeautjes!

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
laura
laura
9 jaren geleden

dat ik heb ik ook! behalve dat de mijne scheiden gingen toen ik 3 was en dat ze geen ruzie maken omdat ze elkaar bijna nooit zien en anders praten ze via e mail.En ik weet hoe veel pijn het doet als ze ruzie maken waar je bij bent deden ze bij mij ook.En isabel heeft gelijk je kan het gewoon tegen ze zeggen dat ze je er mee pijn doen dan luisteren ze echt waar.

Isabel
Isabel
9 jaren geleden

Beste Jasper, Dankjewel voor je berichtje. Als ik het goed begrijp vind je het jammer dat je je vader zo weinig ziet. Nu het bijna vakantie is ben je wel blij dat je hem vaker ziet. Misschien kunnen jullie samen afspreken om een vaste avond met elkaar te bellen op het moment dat jij bij je moeder bent. Dan houden jullie toch contact met elkaar, ondanks dat jullie elkaar niet zien. Je mag best tegen je ouders zeggen dat je het niet fijn vindt dat ze ruzie hebben, misschien beseffen ze niet dat ze jou hiermee pijn doen. Door het… Lees verder »