Anoniem (13 jaar) in

De laatste tijd

Hoi iedereen ik heb een probleem ik voel me echt kut de laatste tijd over school en mijn ouders die zijn al 3 jaar gescheiden maar er is nog best veel gezeik want mijn vader heeft een vriendin en ik vind haar al 3 jaar niet echt aardig en ze woont bij ons ! En mijn moeder is nog boos over de hele scheiding en ik heb ook nog puberproblemen mijn vader wordt strenger door mijn stiefmoeder en dat vind ik echt ruk want ik moet wel al mijn zooi opruimen en voor mijn stiefbroertje zorgen maar de voordelige kant van oud zijn laat opblijven enzv mag ik allemaal niet HELP T︵T

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Luc
Luc
7 jaren geleden

Hallo anoniem, Wat vervelend voor je dat je een probleem hebt en dat je vader geen leuke vriendin heeft. Ik heb zelf ook een tijdje een beetje problemen gehad met de vriendin van mijn vader en dat is niet fijn. Ook was mijn moeder nog heel lang boos over de scheiding. Wat mij heel erg heeft geholpen is praten met mijn ouders. Sommige ouders denken zo nu en dan een beetje teveel aan zichzelf, terwijl jouw gevoelens ook belangrijk zijn. Als jij je ouders vertelt hoe jij je voelt en wat jij er van vindt zullen ze dit vast begrijpen… Lees verder »

Lynn
Lynn
7 jaren geleden

Hoi, Slim van je om een berichtje te sturen als je hulp kunt gebruiken! Ik kan me voorstellen dat het vervelend voor je is. Het is nooit fijn als je niet kan opschieten met de vriendin van je vader en vooral niet als je merkt dat hij daardoor verandert. Ook kan het moeilijk zijn als je moeder nog heel boos is over de scheiding en er nog veel gezeik is. Het kan soms helpen om er met je ouders over te praten. Ouders die gescheiden zijn, zijn soms alleen maar met zichzelf bezig en vergeten daardoor hoe het is voor… Lees verder »