Contact met vader verbreken?

sinds 1,5 jaar is de relatie tussen mij en mijn vader steeds slechter geworden.
En ik zit op het punt om contact te verbreken vooral omdat ik van mijn zusje had gehoord dat hij zelf erover denkt om er een streep door te trekken. Ik dacht dat ik hier geen moeite mee zou hebben, als mijn vader zo iets zou zeggen.. maar op een of andere manier blijft het toch de hele tijd in mijn hoofd en doet het toch pijn.
Hoe moet ik hier mee om gaan?

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
kayleeMisha Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Misha
Advies van jongeren
Misha

Hi lieve F, Fijn dat je je vraag met ons deelt. Vervelend dat de relatie met je vader steeds slechter wordt.. Heb je hem al verteld wat het met je doet? Ik zelf vind het altijd fijn om mijn emoties bespreekbaar te maken. Soms is dit heel lastig en dan schrijf ik het eerst voor mezelf op. Misschien is dit voor jou ook een idee? Je kan hem je brief ook laten lezen. Als je graag met iemand wilt praten die dit ook heeft mee gemaakt, hebben wij buddy’s! Heb je hier al naar gekeken? https://www.villapinedo.nl/buddy Ik hoop dat je… Lees verder »

Leeftijd
21
kaylee
Advies van jongeren
kaylee

lieve f, wat goed van je dat je deze vraag met ons deelt. deze situatie heb ik zelf nog niet zo lang geleden gehad. toen zat ik er zelf ook over na te denken om het contact te verbreken met mijn vader. ik ben er uiteindelijk wel erg blij mee dat ik dat niet heb gedaan. wat ik ophaal uit je verhaal is dat jullie beide er wel moeite mee hebben, jullie situatie is onzeker en onzekerheid is nooit fijn. het feit dat je vader dan gezegd zou hebben om het contact met jou te verbreken hoeft dan niet perse… Lees verder »

Leeftijd
17