Je voornaam (is niet verplicht) (14 jaar) in

Contact met vader

Mijn ouders zijn nu 5 jaar gescheiden,mijn vader heb ik voor het laatst gezien 5 jaar geleden op het schoolplein had een mooie tekening voor hem gemaakt.

Daarna heeft mijn moeder samen met haar ouders mij weggehouden bij mijn vader en zijn familie.
Ik moest toen allemaal rare dingen zeggen over mijn vader,hoe slecht hij wel niet was,mijn moeder deed er alles aan om mijn papa te beschuldigen.
Tot nu toe en na vele rechtszaken ben ik stiekum met mijn moeder verhuisd die nu weer is getrouwd.
Ik heb 1,5 jaar onder toezicht gestaan van buro jeugdzorg maar de gezinsvoogd heb ik maar 1x gesproken,daarna mocht ik niks meer zeggen tegen haar van mijn moeder.
Ik mag geen contact hebben met mijn vader van mijn moeder en haar ouders, mag alleen maar steeds het zelfde verhaaltje zeggen en opschrijven tegen rechters kinderbescherming,namelijk
ik haat mijn vader en wil hem nooit meer zien,ik weet niet wat ik moet doen.
Op school gaat het ook niet zo haal veel onvoldoende’s,zal mijn vader nu nog wel met mij contact willen hebben ,nu ik al deze vreselijke dingen over hem heb moeten zeggen van mijn moeder.
Groetjes Thomas

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

8 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Arie
Arie
9 jaren geleden

Thomas: heel veel sterkte. Ik heb mijn zoon van 14, Stijn uit Houten, al 7 jaar niet kunnen zienof spreken, ben bang van zijn moeder, en ben soms bang dat hij jarenlang slechte dingen over mij hoorde, maar ik hou heel veel van hem en ben trots op hem. Nooit mocht ik op een ouderavond van zijn scholen komen, en met veel pijn en moeite kreeg ik 1 kopie van zijn rapport, ik vind het vreselijk voor hem dat hij geen vader mag hebben, ben niet ontheven uit ouderlijke macht en hield mij altijd aan de wet. Thomas, laat je… Lees verder »

Een meisje van
Een meisje van
9 jaren geleden

Ik moest bijna huilen toen ik dit las, Ik vind het echt heel erg voor je dat je dit allemaal moet doen van je moeder en dat je je vader niet ziet. Ik heb er dan geen ervaring mee, maar ik heb ook iets naars meegemaakt en ik ben ook naar de kindertelefoon chat gegaan en dan hoef je niet met iemand aan de telefoon te praten want ik vond dat niet zo prettig, je kan met hun chatten en dat is helemaal anoniem ze proberen je echt te helpen. Ik dacht vroeger altijd dat de kindertelefoon gewoon domme mensen… Lees verder »

Femke
Femke
9 jaren geleden

Hoi Thomas, Ik vind het echt heel goed en knap van je dat jij je verhaal hier verteld. Wat zal deze situatie moeilijk voor jou zijn. Je hebt al goede adviezen gekregen zag ik en ik ben het daar helemaal mee eens. Ik wilde er alleen nog aan toevoegen dat je moeder niet ineens slecht is. Ze heeft vast haar redenen om dit zo te doen, al is het niet goed. Ze is alleen vergeten om te kijken wat nou echt belangrijk is voor jou. Ze heeft dit vast niet gedaan om jou te kwetsen. Jij hebt alle recht om… Lees verder »

sari
sari
9 jaren geleden

lieve Thomas,

Ik ben zelf een gescheiden moeder van een zoon van 14 en doe er juist álles aan om het contact tussen mijn zoon en zijn vader te stimuleren en goed te houden, ook al was ik boos en verdrietig. Want ik weet hoe belangrijk het is voor de ontwikkeling en toekomst van mijn zoon.
Neem alstjeblieft contact op met Villa Pinedo en maak gebruik van hun aanbod en hun hulp! Het gaat om jóuw leven en jóuw toekomst en jóuw geluk. Je hebt er meer dan recht op!

Heel veel sterkte

esther
esther
9 jaren geleden

Tranwn staan in mijn ogen. Heftig zeg en knap dat je nu ondanks dat je moeder en haar familie het niet wil toch contact wil zoeken met je vader. De deur van je vader zal altijd open staan. Jullie hebben heel veel te bepraten en hij zal je dit niet kwalijk nemen. Hoop dat jullie snel weer l een band op kunnen bouwen.

Een moeder
Een moeder
9 jaren geleden

Wat naar dat je je vader al zo lang niet gezien hebt Thomas.
ik weet zeker dat hij niet boos op je is en jou ook weer heel graag wil zien. Je hebt niet voor niets al een aantal brieven moeten schrijven naar de rechter. Dat betekent dat je vader aan de rechter heeft gevraagd of hij jou weer mag zien!

Ik denk dat je bij Villa Pinedo aan het juiste adres bent, vraag die hulp en kom op voor jezelf!

Succes hoor!

Isabel
Isabel
9 jaren geleden

Hey Thomas! Wat een heftig verhaal wat je hier met ons deelt zeg! Als ik het goed heb wil jij je vader wel heel graag weer zien en dat je moeder dit ten koste van alles probeert te voorkomen is helemaal niet goed! Het is dan ook meer dan logisch dat dit allemaal “stress” oplevert en dat dit ook zo z’n uitwerkingen heeft op je resultaten van school. Het is heel belangrijk dat jij met iemand gaat praten, bijvoorbeeld met ons of een vertrouwenspersoon van school. Je bent 14 en hebt inderdaad het recht om zelf aan te geven of… Lees verder »

Tessa
Tessa
9 jaren geleden

Hoi Thomas, Wat goed dat je je verhaal hier deelt bij Villa Pinedo. Je gaat misschien schrikken van wat ik nu ga zeggen, maar ik vind het wel belangrijk dat iemand het tegen je zegt. Dat je deze dingen allemaal moet zeggen van je moeder aan de rechter en Bureau Jeugdzorg, is niet goed. Je zegt zelf dat je het allemaal moet zeggen, maar daaruit lees ik dat je het MOET doen en niet omdat je het zelf zo wil. Lieve Thomas, bij Villa Pinedo kunnen we je helpen hierbij. Je bent 14 en je mag dus al 2 jaar… Lees verder »