Dionne (15 jaar) in

Contact met mijn moeder

Hoi
Mijn ouders hebben 2 maanden geleden besloten om te scheiden.
Ik woon nu samen met mijn broer bij mijn vader.
Mijn moeder is uit huis gegaan en bij haar broer ingetrokken waarna al snel volgde dat ze een eigen appartement had gevonden.
Wij (mijn broer en ik) hebben heel slecht contact met onze moeder.
Mijn vader, broer en ik hadden een leuke vakantie tot dat we iets te horen kregen wat we totaal niet hadden verwacht.
Mijn moeder had al iemand gevonden waarmee ze al snel een relatie kreeg na een paar weken.
Het viel ons natuurlijk al zwaar dat ze al een relatie had na een paar weken maar daar kwam ook nog bij dat mijn moeder een relatie heeft met een vrouw!
Sinsdien hebben mijn broer en ik nog slechter contact met onze moeder en ben ik ook wel een beetje boos op haar omdat ze ook amper contact met ons opzoekt.
Hoe kan ik er nu voor zorgen dat ik weer een beetje contact krijg met mijn moeder?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Anouk
Anouk
7 jaren geleden

Lieve Dionne, Wat een lastige situatie maak je momenteel mee. Het zijn ook erg veel grote veranderingen die je nu mee maak. Ik zelf heb ook weinig contact met mijn vader gehad, maar ik heb dat weer proberen op te pakken door meer te appen/bellen, spontane bezoekjes, of misschien zelfs kaartjes. Het contact werd meer maar in mijn situatie kwam het maar van een kant en was het als snel veel verloren energie. Houd er dus ook rekening mee dat het wel een beetje van 2 kanten moet komen en niet alleen van jou. omdat je verteld dat zij ook… Lees verder »

Mehtab
Mehtab
7 jaren geleden

Lieve Dionne, Het lijkt me erg moeilijk om zo weinig contact te hebben met je moeder. Ook erg vervelend om te horen dat je moeder een andere keuze heeft gemaakt, waar jullie niet achter staan. Wel goed om te lezen dat je wel contact wilt met je moeder! Ouders maken soms gewoon keuzes waar wij als kinderen niet achter staan, maar het blijft wel belangrijk dat je contact met ze houdt. Dus super goed dat je vraagt hoe je het best in contact kunt komen met haar! Mijn tip is om een briefje te sturen. Ik dank dat een briefje… Lees verder »