Anoniem (0 jaar) in

Communiceren via advocaten

Hallo,

Wat moet ik doen, ik ben ten einde raad. Mijn ouders zijn sinds kerst 2015 uit elkaar gegaan, tot op de dag van vandaag is de scheiding nog niet rond. Ik woon nu bij mijn vader, want bij mijn moeder wonen is geen optie nu. Er is heel veel ruzie onderling en ze communiceren nu via advocaten. Mijn moeder heeft al een nieuwe vriend en wil daarbij intrekken. Hij woont niet in de buurt bij ons.

Grt.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Ylana
Ylana
7 jaren geleden

Lieve anoniem, ik heb echt precies het zelfde meegemaakt, en het is echt heel erg 🙁 mijn vader heeft zelfs tegen mijn moeder gedreigt.. als ik op mijn moeders mobiel kijk, zie ik allemaal boze berichten met allemaal scheldwoorden enz) iedereen probeert me alles wijs te maken.. me hoofd is nu helemaal vol.. maar een tip: Laat je niets wijs maken door anderen, als mensen gescheiden zijn, gaat het meestal nooit meer terug, of ze moeten nog echt van elkaar houden 🙂 ik denk met je mee
xxx Ylana

Minouk
Minouk
7 jaren geleden

Beste, Allereerst wil ik je bedanken voor je openheid! Wat vervelend dat het zo moeilijk thuis loopt. Helaas gebeurt dit vaker.. Zo te horen heb je wel een goede band met je vader en is het daar wel fijn om te wonen. Wat ik je als advies wil geven is dat je er zo veel mogelijk over moet praten. Met mensen in je omgeving, misschien met je vader en als jij je daar niet fijn bij voelt zijn er genoeg mensen opgeleid om jou te helpen en alles een plekje te kunnen geven. Het is nog erg recent dat je… Lees verder »

Nicoline
Nicoline
7 jaren geleden

Hoi, Wat vervelend dat de scheiding zo moeilijk loopt. Maar het kan heel erg helpen om met mensen te praten over hoe je je voelt over de situatie. Het helpt om te praten en het niet allemaal op te kroppen. Over je moeder, je woont nu bij je vader dus dan is het minder erg dat je moeder zo ver gaat verhuizen. Dan hoef je niet helemaal naar een nieuwe school. Ik snap dat je het wel vervelend vindt dat ze zo ver weg gaat wonen. Mijn vader woont ook heel ver weg van mijn moeder dus ik zie hem… Lees verder »