Elaine (22 jaar) in

Coaching

Mijn ouders hadden echt een ‘vechtscheiding’…was een lastige tijd & mijn moeder heeft echt in een put gezeten erna. Heb nog bijna 3 jaar bij haar gewoond na de scheiding. Het werd ook lastig voor mij om te weten hoe ik met haar emoties om moest gaan, maar na een aantal maanden heeft zij een coachingtraject gevolgd via http://gortcoaching.nl/coaching-na-scheiding/ en dat heeft haar echt geholpen.

Ik denk dat voor veel ouders de drempel ietsje te hoog is om naar een psycholoog te gaan, dus denk dat coaching daar een goede middenweg is.

Sterkte aan iedereen die nog met hun scheiding worstelen!

Groetjes,
Elaine

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Mehtab
Mehtab
7 jaren geleden

Hi Elaine,

Ik ben het helemaal met je eens dat coaching vaak een middenweg is voor mensen die het gaan naar de psycholoog nog een te hoge drempel vinden.

Ik zou willen dat mijn ouders ook een coachingstraject hadden gevolgd. Misschien zou dat mijn vader (die tevens depressief is) meer in zijn kracht zetten, waardoor hij sterker uit de conflicten zou komen.

Heel knap dat jouw moeder die stap in ieder geval heeft kunnen zetten!

Liefs,

Mehtab

pim
pim
8 jaren geleden

Beste Elaine, Een vechtscheiding is nooit leuk, voor de ouders niet maar ook niet voor de kinderen en de andere mensen er omheen. Het is inderdaad heel goed dat je moeder die sessies heeft gevolgd. Alleen had ze dit misschien veel eerder al moeten doen. Mensen vinden het altijd een hele stap om actie te ondernemen en inderdaad al helemaal om langs een psychiater te gaan. Maar ik moet eerlijk zeggen ( door mijn ervaring met veel psychiaters ) dat het helemaal niet zo erg / heftig is als het lijkt. Het valt reuze mee alleen is het wel confronterend.… Lees verder »