Cirkel van stress

okey ik woon bij mijn moeder. Ik ga 1 keer in de twee weken een weekend naar mijn vader. ik wil echter 50/50 bij mijn ouders wonen. ik durf dit niet tegen mijn moeder te zeggen. ik ben te bang om haar pijn te doen maar ik doe mezelf pijn in het proces. ik voel alsof ik vast zit in een cirkel van stress. Ik zit bijna in mijn examen jaar en heb thuis zo veel dingen waar ik me verantwoordelijk over voel. ik weet niet wat ik moet oden help pls

6
Reacties

avatar
3 Comment threads
3 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
RomyRomyAnneAnneMelissa Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Melissa
Advies van jongeren
Melissa

Beste Romy, Wat goed dat je je vraag stelt op ons forum. Ik vind het heel vervelend om te lezen dat je je zo voelt. Je zegt dat je er niet met je moeder over durft te praten, heb je het al wel met je vader besproken? Misschien zou je daar mee kunnen beginnen als je dat nog niet gedaan hebt. Hij kan je vast hele goede tips geven hoe je dit het beste kan aanpakken. Ik heb in een gelijksoortige situatie gezeten alleen wilde ik gewoon 100% bij papa wonen. Maar ik moest natuurlijk eerst weten of dat überhaupt… Lees verder »

Leeftijd
22
Romy
Advies van jongeren
Romy

Thanks ik heb het gedaan en ga 100% bij mijn vader wonen bedankt voor het goede advies

Anne
Advies van jongeren
Anne

Hallo Romy, Bedankt voor jouw bericht. Wat een moeilijke situatie. Dit is ook herkenbaar voor mij, omdat ik in het verleden ook nooit iemand wilde kwetsen. Toch heb ik inmiddels geleerd om op een aardige wijze mijn brandpunten en gevoelens duidelijk te maken. Ik heb geleerd om voor mij zelf in zulke situaties op te komen. Goed ook dat ik dit uiteindelijk steeds beter kon, hierdoor viel een hoop stress van mij af. De personen uit mijn omgeving kregen steeds meer begrip voor de keuze om voor mij zelf te kiezen. Ik raad je aan om met je ouders in… Lees verder »

Leeftijd
23
Romy
Advies van jongeren
Romy

Hey bedankt voor het advies ik ben blij mee te delen dat ik het heb gedaan en dat ik nu 100% bij mijn vader woon ❤️

Anne
Advies van jongeren
Anne

Hoi Romy, Wat goed dat je je vraag hier stelt. Dapper dat je hier wat mee wil! Stress is natuurlijk nooit goed, en ik vind het heel goed dat je voor jezelf wilt zorgen en deze keuze overweegt. Om het voor jezelf wat meer op een rijtje te hebben, kan je je misschien het volgende afvragen: Wat maakt dat ik 50/50 bij beide ouders wil wonen? Over welke dingen voel je je thuis verantwoordelijk? En zijn die verantwoordelijkheden bij je vader anders? Is het logistiek mogelijk om bij je vader te wonen de helft van de tijd ? Ik denk… Lees verder »

Leeftijd
21
Romy
Advies van jongeren
Romy

Hey Anne bedankt voor het advies en ik heb besloten dat ik 100% bij mijn papa ga wonen de knoop is gelukkig doorgehakt