nothappy (13 jaar) in

Buitengesloten

Hallo allemaal, hebben jullie ook soms het gevoel dat jullie niet zoveel waard zijn voor een bepaalde ouder? Ik namelijk wel. Ik voel me enorm buitengesloten en mijn zus word enorm voor getrokken. Iemand tips?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
nothappy
nothappy
7 jaren geleden

Dank jullie wel voor jullie lieve berichten! Dat doet me goed, ik ga die tips zeker gebruiken!

jonathan
jonathan
7 jaren geleden

hoi nothappy, Je bent niet de enige die dit gevoel heeft/kent. Iedereen komt wel eens op een punt dat hij/zij dit ervaart. Het is niet raar dat je je zo voelt, het is alleen heel onterecht. Ten 1e moet je weten dat de scheiding absoluut niet door jou komt. Denk dat voor geen seconde. De ouders maken de beslissing jij niet. Ten 2e wat je kan doen is een lijstje opstellen met dingen waar je goed in bent en dingen waar je blij van wordt. Kan bijvoorbeeld zijn: een bepaald tv-programma of een bepaald liedje, maar kan ook zijn als… Lees verder »

Anne
Anne
7 jaren geleden

Hallo, Wat vervelend dat jij je zo voelt. Ik herken dit gevoel en heb dit ook weleens. Ik voelde mij vaker minder waard door mijn vader. Hij heeft nooit naar mij geluisterd of interesse in mijn leven gehad. Ook bij mijn zussen/broer voelde ik mij vaker wat onprettig. Doordat zij veel ouder zijn, hebben ze andere interesses en voelde ik mij vaak ook eenzaam. Gelukkig heb ik dit gevoel met mijn zussen en broer niet meer. Ik denk dat het een periode is en iedereen weleens voelt. Je zou bijvoorbeeld weleens in gesprek kunnen gaan met je ouders en zeggen… Lees verder »