Stefan (14) in

Broertje en zusje komen niet fijn thuis

Hoi, ik ben Stefan en heb een vraag/probleem.

Mijn ouders zijn gescheiden. Ik en een van mijn broertje gaan niet naar papa toe, omdat hij te veel schreeuwt. Mijn ander broertje en zusje gaan daar wel naartoe en komen niet fijn thuis. Telkens al zie ik dat schrik ik zelf van en moet ik bijna huilen. Wat kan ik doen.

Groetjes Stefan

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Enza
1 jaar geleden

Hi Stefan, Wat vervelend om te horen dat je vader zo kan schreeuwen en hij jullie daarmee een onprettig gevoel geeft. 🙁 Mijn vader kon soms ook wel flink naar mij, mijn broertjes en zus schreeuwen en dat is natuurlijk helemaal niet fijn! Wij zijn toen met zijn 4’en met mijn vader in gesprek gegaan om hem te vertellen wat het met ons doet als hij zo naar ons schreeuwt. Dat het ons dan soms best wel een beetje verdrietig en bang maakt en dat dat er voor zorgt dat we het helemaal niet zo fijn meer vinden om langs… Lees verder »

Farah
1 jaar geleden

Hoi Stefan, Goed dat je een vraag stelt op het forum. Wat vervelend dat je je zo voelt. Ik lees uit je berichtje dat je erg verdrietig bent over de situatie. Heb je weleens met jouw moeder of met een andere volwassene dicht bij jou hierover gepraat? Misschien je oma of opa, of een docent op school? Een volwassene zou jou hier bij kunnen helpen want jij bent als kind niet verantwoordelijk voor de situatie, en ook niet verantwoordelijk voor hoe jouw broertje en zusje zich voelen. Ook zou je een buddy van Villa Pinedo kunnen aanvragen (klik hier). Wist… Lees verder »