lea (13 jaar) in

Brief

Lea & Romy Schijft : Dit is een afscheids brief .. hou vaan alle mensen

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Yara
Yara
8 jaren geleden

lieve meiden

Ik ben erg geschrokken

rosanne
rosanne
8 jaren geleden

Lieve Lea en Romy,

Hopelijk lezen jullie de berichten die wij voor jullie schrijven! Jullie voelen je blijkbaar erg rot waardoor jullie het leven niet meer zien zitten? Het is belangrijk om niet alleen met dit gevoel rond te blijven lopen en hierover te praten. Weet dat je ook altijd naar de huisarts kan gaan, dat is een erg goede eerste stap. je kan daar uitleggen hoe je je voelt en de huisarts kan dan met je mee kijken.

Het leven beëindigen kan nooit de oplossing zijn, hoe rot jullie je nu ook voelen.

Heel veel sterkte
Groeten Feline

Rosa
Rosa
8 jaren geleden

Lieve Lea en Romy, Ook ik schrik net als Yannick van jullie berichtje. Wat ik er aan toe wil voegen is deze site : https://www.113online.nl/. Op deze site vindt je een telefoonnummer of kan je chatten als je echt niet meer weet wat je moet doen van verdriet of leegte. Deze mensen zijn gespecialiseerd als het gaat over je zo slecht voelen dat je denkt aan zelfmoord. Ook op de site kun je dingen vinden wat jullie misschien zou kunnen helpen. Onthoud dat het nooit te laat is en dat er altijd mensen zijn die jullie willen helpen. Veel liefs… Lees verder »

Yannick
Yannick
8 jaren geleden

Lieve Lea, Ik schrik eerlijk gezegd van jouw berichtje. Het komt hard binnen. Nee, ik ken jou en Romy niet, maar ik voel er wel meteen veel bij. Ik weet namelijk nog precies hoe ik me voelde, jaren geleden. Ik ging veel drinken, moest dagen huilen om niks en sloeg m’n vuisten kapot als ik weer eens boos en verdrietig was. Ik weet natuurlijk niet wat er precies is gebeurd in jouw leven en hoe je je voelt, maar ik weet wel dat er altijd mensen zijn die je willen helpen. Altijd. De Kindertelefoon (0800 0432) is zo’n organisatie met… Lees verder »