ANONIEM (12) in

Boos op mijn moeder

hoi ik ben (12), mijn moeder heeft me afgelopen zomervakantie bij mijn keel gegrepen waar ik erg boos over ben. ik heb hier EMDR (een soort therapie) voor gehad maar dat heeft niks geholpen. mijn moeder blijft ontkennen en ik ben super boos op haar. hebben jullie misschien tips voor mij om hier mee om te gaan. ik wil graag anoniem blijven.
groetjes

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Anne
10 maanden geleden

Hallo, Bedankt voor je bericht. Ik vind het ontzettend knap van jou dat je deze situatie hier met ons durft te delen. Ik kan mij heel goed voorstellen dat je boos bent en dat mag je ook zeker zijn. Ik heb zo’n soortgelijke dingen in het verleden met mijn vader mee gemaakt. Ook ik ha hier EMDR voor, maar bij hielp deze soort therapie wel na ongeveer vijf keer. Ik weet niet hoe vaak jij EMDR al hebt gehad? Je mag zeker boos zijn en het is ook niet fijn dat je moeder het blijft ontkennen, maar ik weet uit… Lees verder »

Evelien
10 maanden geleden

Hoi! Wat ontettend dapper van je dat je dit deelt op ons forum, dat zal vast een grote stap geweest zijn en daar mag je trots op zijn! De situatie is erg vervelend voor jou. Ik kan me voorstellen hoe jij je voelt, omdat ik iets soortgelijks heb meegemaakt. Mijn vader heeft mij ook een keer geslagen, waar ik later nog erg veel last van heb gehad. Om dat te verwerken, heb ik ook therapie gehad, waaronder EMDR therapie. Bij mij heeft dat gelukkig wel geholpen, maar ook niet gelijk bij de eerste behandeling. Heb jij nog steeds hulp voor… Lees verder »