anoniempje (11 jaar) in

Boos op dit moment

Hoi, ik wil graag alleen bij mijn vader en stiefmoeder (die trouwens erg aardig is en mij helpt om de regeling rustig te krijgen)(de regeling is nu 8 dagen bij mijn moeder en 5 bij mijn vader) wonen. Bij mijn moeder kom ik bijna nooit goed inslaap vaak ga ik bij mijn moeder slapen tussen 22:00 en 00:00, ook ben ik op dit moment erg boos op mijn moeder (gelukkig ben ik nu bij mijn vader) omdat mijn moeder en ik vorige vakantie naar Marokko geweest zijn het was daar erg leuk maar toen we terug kwamen zat mijn moeder veel te appen met de Marokkaanse reis leider nu is mijn moeder al drie keer in Marokko geweest en ze is verliefd op die Marokkaanse reisleider 😮 en die reisleider ook op haar maar ik wil echt niet met hem in één huis wonen en ik wil ook NIET in Marokko gaan wonen.

Als iemand mij ergens mee kan helpen zou dat heel fijn zijn groetjes anoniempje

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
esmee
esmee
8 jaren geleden

hee wat rot voor je. als je er zoveel moeite mee hebt ga dan praten met iemand die er weinig over weet ( mischien een psygoloog ) en lucht je hart bij vrienden dat help heel veel
succes en sterkte groeten esmee

Bob
Bob
8 jaren geleden

Dag anoniempje, bedankt voor het delen van je verhaal. Blij om te horen dat je het wel leuk hebt bij je vader en stiefmoeder. Jammer dat je niet goed in slaap valt bij je moeder. Waardoor komt dat als ik vragen mag, want dat is wel heel laat als je 11 jaar bent. Gelukkig vond je de vakantie wel leuk. Heb je veel nieuwe dingen meegemaakt toen je daar was? Het hoort er wel bij dat je moeder nieuwe mensen gaat leren kennen en verliefd wordt op een man. Helaas heeft niemand daar enige invloed op. Wat ik wel begrijp… Lees verder »

Anoniempje
Anoniempje
8 jaren geleden

Bedankt Evi ik zal kijken of het helpt. Groetjes anoniempje

evi
evi
8 jaren geleden

Hoi anoniempje, Wat lastig dat je bij je moeder niet goed in slaap komt. Heb je een idee waardoor dat komt? Het lijkt mij best wel moeilijk om te wennen aa het idee dat je moeder verliefd is op iemand die ver weg in marakko woont. Kan mij voorstellen dat je je dan zorgen maakt over wat de toekomst brengt. Ik denk dat je het beste eerlijk kan zijn tegen over je moeder. Dat je je zorgen maakt en dat je moet wennen aan het idee dat je moeder een relatie heeft met iemand uit het buiteland. Vaak lucht dat… Lees verder »