Roos (12) in

Ik zit er tussen

Hey
Mijn ouders hebben vaak ruzie. Vaak om de domste dingen. En daar zit ik vaak tussen. Vaak huil ik erom want ik vind het enorm vervelend.gelukkig heb ik een zus en een broer waar ik heel goed er mee praten dat vind ik erg fijn want die hebben het al meegemaakt daarom praat ik er over met hun. Als hun niet thuis zijn huil ik er om en uit ik mijn gevoelens in muziek. op school lukt het om me goed te concentreren. Ik denk bij mezelf het is mijn schuld mijn zus en broer zeggen dat dat niet waar is. Mijn moeder denkt dat alles thuis goed gaat en denkt dat er geen hulp nodig is, mijn vader daarin tegen vind dat er wel hulp nodig is. Mijn moeder zegt vaak ja we gaan scheiden dat maakt mij boos maar ook weer emotioneel. Dan denk ik vaak bij mezelf bij wie ga ik wonen en wie gaat waar wonen zie ik allebij mijn ouders nog dan word ik nog emotioneler en begin in tranen uit te barsten 😭. Ik had laatst een week bij mijn vriendin geslapen om tot rust te komen en dat mijn ouders hulp zouden inschakelen maar nee niks ( vooral door mijn moeder die geen hulp denkt nodig te hebben ) 🙄😭.Groetjes Roos

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Minouk
Minouk
7 jaren geleden

Lieve Roos, Wat een vervelende situatie zeg. Maar wat fijn dat je dit forum gevonden hebt om jouw verhaal met ons te delen. Allereerst ben ik heel erg blij om te horen dat je goed met je broer en zus kunt praten over de situatie en dat je een vriendin hebt waar je naar toe kan als dat nodig is. Het is een lastige situatie waarbij het niet gek is dat je veel huilt. Het is namelijk ook erg verdrietig als je het gevoel hebt dat je vaak tussen een ruzie van je ouders zit. Als je ouders ruzie maken… Lees verder »

Mehtab
Mehtab
7 jaren geleden

Lieve Roos, Bedankt voor je berichtje, je hebt je verhaal heel duidelijk beschreven. Het is erg vervelend als je ouders vaak ruzie maken war jij bij bent. Ik begrijp hoe dat voelt, omdat mijn ouders dat ook vaak deden. Als kind zit je er dan inderdaad, tussenin. Je weet niet wat je moet doen en wordt erg verdrietig. Wat vervelend dat je moeder geen hulp accepteert.. Wel is het heel fijn dat je er met je broer en zus over kunt praten.. heel fijn en blijf dat vooral doen! <3 Mijn tip aan jou is om tegen je ouders te… Lees verder »