Lotte (11 jaar) in

Boos

Mijn ouders zijn al lang gescheiden. En dan heb ik ook nog altijd ruzie met mijn vader, hij is ook heel overdreven boos in de omgeving

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Lynn
Lynn
8 jaren geleden

Hoi Lotte, Bedankt voor je berichtje op ons forum! Wat ontzettend rot dat je vader soms heel boos doet. Ook snap ik dat het helemaal niet leuk is om vaak ruzie te hebben met je vader. Je kunt daar heel verdrietig door worden. Ik kan me voorstellen dat je daarom soms minder zin hebt om naar je vader te gaan. Ook al wil je geen ruzie maken, soms gebeurt het toch. Misschien denkt jouw vader daar wel hetzelfde over? Misschien wil hij ook wel geen ruzie met jou maken, maar gebeurt het af en toe toch. Zoals Isabel ook al… Lees verder »

Isabel
Isabel
8 jaren geleden

Hi Lotte, Dank je wel voor je berichtje! Wat ontzettend vervelend dat je vaak ruzie hebt met je vader! Dat maakt het er niet makkelijker op dat je ouders zijn gescheiden. Ik heb ook weleens ruzie gehad met mn vader en dat is helemaal niet fijn. Op de momenten dat we dan samen waren, dan was de sfeer dus helemaal niet zoals je dat eigenlijk wilt. Misschien is het een idee om eens met je vader te praten? Dat je de ruzies niet leuk vindt en deze graag op wil lossen? Misschien is er iets wat jullie samen kunnen ondernemen,… Lees verder »