Melissa (10 jaar) in

Blijft mijn vader

Hoi, me ouders zijn me 2 jaar gescheiden en me stiefvader die zit nu telkens op mij heel boos te worden en te slaan en me moeder die trekt zig er niks van aan ze weet wel dat hij het doet maar ze doet net of ze het niet ziet en ik kan ook niet naar me eigen vader toe want die hoeft mij niet meer te zien zijn die een half jaar geleeden en ik weet niet waarom me vader me niet meer wilt zien want ik heb niks fout gedaan…tog? Maar ik mag tog gewoon al ik naar me vader toe wil naar me vader toe want het is en blijft mijn egte vader

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Annoniem
Annoniem
8 jaren geleden

Lieve Melissa, het is goed dat je hier je verhaal hebt verteld het is belangrijk dat je het aan iemand kwijt kan heb je er al over nagedacht om er met een familielid over te praten? Ik snap dat dat heel lastig kan zijn maar het is toch belangrijk dat je die stap zet en het gaat doen.

rosanne
rosanne
8 jaren geleden

Lieve Melissa, Wat goed dat je op het forum je verhaal hebt gedaan! Je moet weten, net zoals Rosa zegt; dat niks jou schuld is. Het is een erg vervelende situatie waar je in zit. Soms is het moeilijk te begrijpen waarom volwassene bepaalde dingen doen zoals jou vader die je niet meer ziet en de vriend van je moeder die jou slaat. Probeer er toch met iemand over te praten. dat jij geslagen wordt is namelijk niet de bedoeling. Probeer inderdaad eerst met iemand te praten die je vertrouwd. Wanneer je dat nog te moeilijk vindt kan je inderdaad… Lees verder »

Rosa
Rosa
8 jaren geleden

Lieve Melissa, Wat goed van jou dat je een berichtje hebt gestuurd op ons forum. In je bericht vertel je allemaal nare dingen. Hartstikke rot zeg! Alle eerst wil ik tegen je zeggen dat dit alles niet jou schuld is. Het is niet jou schuld dat je vader jou niet wil zien. Jij hebt niks fout gedaan, je hoeft hier niet aan te twijfelen. Ook wat jou stiefvader doet mag niet. Hij mag jou niet slaan. Wat jammer dat je moeder hier niks aan doet. Is er misschien iemand anders met wie je kan praten en jou kan helpen dat… Lees verder »